3 Молитви про бідність, справедливість і психічні захворювання. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Бідність пригнічує людину. Перебуваючи у бідності, люди весь час хочуть вирватися з неї. Моліться за цих людей, а також за справедливість у житті

Молитва про психічні захворювання

Дорогий Боже, я приходжу до Тебе з тяжким серцем. Я молюся за тих, хто бореться із психічними захворюваннями. Я молюся, щоб ви дали їм силу продовжувати боротьбу. Я молюся, щоб вони знали, що їх люблять, хочуть та цінують. Я прошу вас створити навколо них благочестиву, люблячу спільноту. Я молюся, щоб вони могли отримати необхідну їм допомогу. Забезпечте їх правильними інструментами, щоб розпочати зцілення. Боже, я молюся за їхні сім’ї, чиє серце болить за своїх близьких, які страждають. Дайте їм сили продовжувати боротьбу. Будьте з тими, хто страждає, і дайте їм знати, що ви поряд. В ім’я Ісуса, амінь. (Прочитайте: Ефесянам 6:16-20).

Молитва про справедливість

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Дорогий Бог, Ти Бог справедливості. Ви дбаєте про тих, хто пригнічений. Ви любите маргіналів. Я молюся за справедливість і спокуту в цьому світі. Допоможіть мені зрозуміти, що правильно, а що правильно. Допоможіть цьому світові дізнатися, що правильно, а що правильно. Забезпечте мир і надію тим, хто страждає від несправедливості. Покажіть їм, що ви тут, що дбаєте про них і що ви все зробите правильно. Боже, я благаю про мир, повний любові та співчуття. В ім’я Ісуса, амінь. (Прочитайте: Приповісті 21:15).

Молитва про бідність

Боже, так багато людей страждають від бідності. Боже, я молюся за тих, хто сьогодні відчуває фінансові потреби. Я молюся за тих, кому не вистачає їжі, щоб прогодувати себе чи свою сім’ю. Я молюся за тих, у кого не вистачає грошей на охорону здоров’я чи ліки. Я молюся за тих, хто не має вдома, або хто недавно втратив свій будинок. Боже, я благаю, щоб Ти подбав про ці потреби. Задовольняйте їхні фізичні потреби та духовні потреби. Дайте їм знати, що ви там. В ім’я Ісуса, амінь. (Прочитайте: Приповісті 29:7).

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.