Дійсні молитви за ваших ближніх та їхні сім’ї. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Люди, які живуть поруч із вами, повинні відчувати, як ви до них ставитеся. Намагайтеся не погіршувати ваші стосунки та любити одне одного. Згадайте про що закликав Ісус

Ісус закликає нас любити наших ближніх. Один цінний спосіб любити наших ближніх — молитися за них.

Ми часто настільки поглинені повсякденними справами чи задоволенням потреб та залученням сусідів на нашому шляху, що можемо легко забути помолитися за них та район, у якому ми живемо. Є нескінченні можливості молитися за вашу громаду. Ось молитви, які допоможуть вам це зробити:

Моліться за сім’ї. Сім’ї є найважливішим соціальним осередком, і вони можуть витримати деякі серйозні випробування. Моліться за батьків, тіток, бабусь і дідусів, дядьків, двоюрідних братів, братів та сестер та дітей у вашому районі.

Небесний Батько, ми просимо Твоєї присутності у сім’ях по сусідству. Ми молимося про силу та взаєморозуміння між шлюбами у нашому районі. Ми просимо про люблячих, міцних зв’язків між дітьми, підлітками, дорослими, бабусями та дідусями. Ми молимося про те, щоб кожна гілка сім’ї виявляла любов один до одного. В ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!

Моліться за стосунки між сусідами. Здорові відносини між сусідами створюють люблячу та співчутливу спільноту. Моліться, щоб сусіди навчалися на розбіжностях один одного та знаходили точки дотику у своїй спільноті.

Боже Всемогутній, ми просимо здорових, процвітаючих стосунків між сусідами. Ми молимося про те, щоб представники різних культур могли розуміти та піклуватися один про одного. Ми молимося про те, щоб усі сусіди відзначали різноманітність вашого народу, як ви стверджуєте та любите кожного з нас. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.