3 Потужні та молитви за дітей, безпеку та мир. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

У цей непростий час слід молитися за своїх близьких, особливо дітей. Не забувайте молитися з вірою в те, що ви таким чином захищаєте їх

Моліться за школи

Моліться, щоб школи мали позитивний вплив на учнів по сусідству. Ми сподіваємося побачити школи, які роблять свій внесок у соціальну структуру суспільства і допомагають нашим дітям досягати успіхів і досягати успіху.

Батько, ми молимося за вчителів та місцевих директорів, які присвячують свої дні турботі про наших учнів. Будь ласка, будьте присутні, коли керівники приймають важливі рішення. Ми просимо керівництва та терпіння батьків-добровольців, які обслуговують школи по сусідству. Ми молимося, щоб наші школи були безпечною та позитивною спільнотою для наших учнів. В ім’я Ісуса, амінь.

Моліться про безпеку та мир

Так, по вірі вам буде!

Ми прагнемо створити країну, в якій усі жителі почуваються бажаними та безпечними. Моліться, щоб Бог дозволив вам знайти безпеку в їхній життєвій ситуації.

Боже, ми просимо Твоєї присутності на вулицях та в будинках. Ми молимося за безпеку, мудрість та співчуття у будь-яких обставинах. Ми просимо вашої втіхи для тих, хто зазнав насильства, і ми просимо вашого захисту. В ім’я Ісуса, амінь.

Моліться за мешканців

Моліться за кожного сусіда на ім’я. Моліться, щоб ваші сусіди та мешканці району краще знали Ісуса у своєму житті та мали змогу процвітати як спільноту.

Боже, ми просимо про квітучу спільноту, де сусіди вчаться любити один одного і пізнають Ісуса. Ми молимося, щоб бути добрими розпорядниками Твоєї любові до кожного з наших ближніх. Ми просимо Тебе допомогти нам навчатися у нашої спільноти, і це може стати місцем, де раді. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.