Сильні та дієві молитви для підтримки вашого чоловіка. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Дружини, які хочуть підтримати свого чоловіка за всіх непередбачуваних обставин, у цей важкий час повинні прочитати ці молитви. Вони допоможуть

Молитва про його віру

Молитва за чоловіка може допомогти вам зміцнити власну віру, але вона також може зміцнити його віру, особливо якщо ви молитеся саме про це.
Боже, я молюся, щоб віра мого чоловіка у вас і вашу доброту зростала з кожним днем. Якщо у нього є сумніви, допоможіть розвіяти їх і покажіть йому істинність ваших обіцянок та вашої любові. Допоможи моєму чоловікові триматися за правду Твого слова та за Твою присутність у його житті. І допоможи всій нашій сім’ї зростати у Вірі та любові до Тебе, Господи. Амінь.

Молитва про забезпечення у житті вашого чоловіка

Так, по вірі вам буде!

Ми знаємо, що Бог забезпечує, особливо коли ми довіряємо Йому в цьому. Я думаю, що це чудова ідея – молитися про це за себе та за свого чоловіка. Це ідеальний спосіб довіритись Божим рукам. Нехай вона буде головною.

Боже, Ваше слово каже, що ви забезпечите всі наші потреби. Я вірю у твою обіцянку. Будь ласка, забезпечте всі потреби мого чоловіка: фізичні, духовні, фінансові та емоційні. Допоможіть йому відчути ваші благословення в його житті та допоможіть йому навчитися у всьому покладатися на вас. Прожени його турботи та навчи його тому, що ти вірний, щоб дбати про наші потреби. І, будь ласка, допоможи мені зробити те саме, довіряючи тобі все більше і більше. Амінь.

Підтримка його роботи

Ваш чоловік бажає вашої підтримки та поваги, мабуть, найбільше у світі. Для багатьох чоловіків (і жінок) це тісно пов’язане з їхньою кар’єрою або роботою. Дуже важливо показати йому свою вдячність і повагу, але, молячись за працю вашого чоловіка, ви пропонуєте йому найбільшу підтримку, яку тільки можете!

Дорогий Господи Ісусе, дайте моєму чоловікові сьогодні все, що йому потрібне для роботи. Спрямовуйте його у його рішеннях і оточуйте його мудрістю та ясністю. Допоможіть його діям на роботі перейнятися цілісністю. Дозвольте йому бути підбадьоренням для тих, з ким він працює, і допоможіть їм побачити світло Христа через його слова та поведінку. Боже, будь ласка, допоможи моєму чоловікові пишатися своєю роботою. Допоможи йому бути впевненим у своїх силах і здібностях і допоможи йому принести свою роботу в жертву Тобі, знаючи, що вся сила та добро походять від Тебе, Господи. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.