Дійсні молтви за благословення вашого шлюбу та батьківства. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Кожна сім'я прагне щастя. Подружжя має докладати максимум зусиль, щоб жити душевно. Ці молитви допоможуть вам, читайте їх із вірою в серце

Благословення вашого шлюбу

Це чудова ідея – молитися разом із чоловіком щодня. Це не тільки допомагає підбадьорити ваше духовне життя, а й, безперечно, зміцнює ваш зв’язок. Незалежно від того, чи молитеся ви зі своїм партнером або без нього, благословення на шлюб є прекрасною молитвою, яку ви можете читати щодня або так часто, як вважаєте за потрібне.

Дорогий Небесний Батько,

Наш шлюб – це дар згори, і ми залежимо від вас у його подальшому успіху. Допоможи нам ніколи не забувати ставити Тебе на перше місце у нашому житті. Ми просимо вас благословити наш шлюб. Дозволь нам мати шлюб, сповнений любові та радості, але також міцний і глибокий, здатний протистояти смутку та трагедіям. Допоможи нам завжди зберігати наш шлюб як одну з найважливіших частин нашого життя. Благослови та захисти наш шлюб, Господи, і даруй нам багато років разом. Амінь.

Молитва про батьківство

Так, по вірі вам буде!

Якщо ви маєте дітей, потрібні молитви та за чоловіка, і за батька. Ви також можете попросити Бога допомогти вашому чоловікові підготуватися до батьківства, якщо у вас ще немає дітей.

Боже,
Дякую за те, що ти наш батько і вищий приклад батьківського кохання. Допоможіть моєму чоловікові відчути цю любов і наслідувати її, наскільки він може. Допоможи моєму чоловікові вирости як батько, стати щедрішим, терплячим і підбадьорливим, як і ти. Нехай мій чоловік знає, що він улюблений та надійний батько цієї сім’ї, і що ми обожнюємо та поважаємо його. Допоможіть йому відчути впевненість у своєму батьківстві та своїх здібностях. Дозвольте мені бути для нього найкращим партнером, щоб підтримувати його як батька. Допоможи нам виховати наших дітей так, як Ти хочеш для них, і допоможи нам бути люблячими та дбайливими батьками для наших благословенних дітей. Амінь.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.