Молитви про подолання негараздів у цьому тяжкому світі. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Кожна людина в житті може мати важкі часи. Ніхто не застрахований від негараздів. Моліться з вірою, щоб їх подолати. Нижче наводяться молитви для цього

Молитва про стійкість

Ісусе, будь ласка, допоможи мені знайти спокій у твоїй присутності, незважаючи ні на що. Негаразди б’ють мій розум, тіло і дух хвилями. Я вважаю, що Ісус щасливо поставить мене на інший берег озера. Моє серце схоже на човен, на якому учні перепливли Галілейське море. Допоможіть мені посеред цього океанського шторму, щоб запросити вас у свій човен. Будь ласка, вибач мені за те, що я намагаюся перебратися на інший бік своїми силами, вмінням та наполегливістю. Якби я міг орієнтуватися в бурхливих штормом водах, це не було б вірою і я вже здійснив би подорож. Зі Святим Духом Божим я вже на іншому боці, і Бог допоможи мені вистояти та пройти крізь бурю, і закінчити подорож. Неважливо, чи прибуду я в цілому човні, чи на його частині, чи йдучи по воді. Бог не дозволятиме мені випробувати або спокушати над моїми силами. Дякую Господи, що я саме там, де мені треба бути! В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про благодать у разі невдачі

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Дякую Тобі за те, що моя віра в силу Твою зцілила мене завдяки твоїй допомозі. Допоможи мені зміцнити віру не в мої власні зусилля, а у твою віру та потужність. Дякую, що допомагаєш мені йти у світі. Коли ворог нападає з виною, звинуваченнями та засудженням з приводу (введіть свої проблеми), допоможіть мені заявити: “Ну й що, Диявол? Я вільний від провини та засудження. Я вільний зазнати невдачі з витонченістю. Коли моє сумління засуджує, ти вищий за моє сумління, навіть якщо є за що. Ваша благодать править! В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.