4 сильні та дієві молитви проти сил пітьми. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Якщо ви хочете успішно протистояти силам темряви, то фізичної переваги буде недостатньо. Потрібні й духовна протидія. Молитви допоможуть вам.

Молитва про мету

Батьку, я підношу до Тебе руки в поклоні. Ти мій Небесний Батько, і я славлю Тебе. Хоч би що ворог намагався протиставити мені, у нього нічого не вийде. Я перемагаю у Христі! Я можу звернутися до Тебе в біді, і Ти спасеш мене. Ти мій визволитель, і битва належить Тобі. Святий Дух, будь ласка, допоможи мені вийти, перемігши ворога прямо зараз. Амінь.

Молитва про духовне протистояння у Христі

Боже, все, що Твій Син зробив для мене у Христі, дозволяє мені перемагати у кожній битві. У Христі я більший, ніж переможець. Саме завдяки тому, що Він зробив на Хресті та через Воскресіння, я вільний від усіх підступів ворога! Я твердо стою у своїй ідентичності у Христі. Ніяка зброя, створена проти мене, не матиме успіху! Ти більше за того, хто в мені, ніж той, хто у світі! Я йду в перемозі та стою у твоїй силі! Диявол переможений через те, хто я у Христі! Спасибі! В ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!

Вогненна молитва проти ворога

Господи, я переживаю лихоліття. Ворог бере наді мною верх, і я відчуваю спокусу здатися. Однак я дивлюся на Тебе та на Твоє Слово. Нагадую собі, що хоч я і на цьому світі, але я не від нього! Ти можеш унеможливити ту ситуацію, в якій я перебуваю. Попри вітри та хвилі, Ти більше! Зміцни мене та дай мені сили для війни з ворогом! Моя надія на Тебе, і я стою на Твоїх обіцянках перемоги! Амінь.

Молитва проти сил пітьми

Дорогий Бог, наповни мене Своєю силою прямо зараз. Якщо є щось, що я роблю, щоб завадити Тобі працювати в мені та через мене, будь ласка, покажи мені. Я відпускаю все, що заважає мені відчути тріумф над дияволом та його пітьмою. Наповни мене надією та миром. Допоможи мені працювати добрим подвигом віри. Я сміливий як лев і більше, ніж завойовник! Вижени тьму Своїм світлом, в Ім’я Ісуса. Я вимовляю сум’яття в стан ворога і славлю Тебе за те, що можу спочивати в вірності Твоєї! Амінь.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.