Три потужні та дієві молитви про захист своєї сім’ї. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Коли ваша сім'я захищена і перебуває у безпеці, то і вам на душі спокійніше. Необхідно приділяти час для молитви про захист сім'ї, а також для співчуття

Молитва про захист

Дякую Тобі, Господи, за те, що Ти завжди спостерігаєш за нами. Як дивно, що ти радієш за нас своїм співом прямо зараз. Ти могутній воїн, який рятує. Дозвольте нам відпочити у вашому коханні цього дня.

Молитва за мир

“Хай благословить тебе Господь і захистить тебе. Хай усміхнеться тобі Господь і помилує тебе. Нехай явить тобі Господь Свою милість і дасть тобі Свій світ”. Числа 6:24-26
Господи, дякуємо Тобі за те, що Ти Бог світу. Ми дякуємо Тобі за те, що навіть коли земля тремтить, ми можемо залишатися в спокої та знати, що Ти є Богом. Ніщо не може відокремити нас від Тебе. Ми дякуємо вам за ваш захист і прихильність. Поки ми сидимо у твоїй присутності та зосереджуємо на тобі наші серця та думки, даруй нам свій досконалий світ. Ми віримо, що незважаючи ні на що, ви будете спрямовувати нас, захищати нас і виявляти милість. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Для співчуття:

І будьте корисні та корисні, і добрі один до одного, співчутливі (жалісливі, розумні, люблячі), прощаючи один одного [охоче і вільно], як і Бог у Христі пробачив вам. Ефесян 4:32

Дорогий Небесний Батьку, ми дякуємо Тобі за Твою вічну любов. Ми дякуємо Тобі за те, що завдяки твоїй любові ми можемо любити інших. Ми молимо, щоб ви допомогли нам бути добрими один до одного, виявляючи один одному милосердя, прощення і розуміння. Допоможи нам поділитися любов’ю, якою ти так щедро ділився з нами. Як сім’я, ми можемо ставитись один до одного зі співчуттям. Покажіть нам будь-які області, у яких наші серця мають змінитися чи покаятися. Давайте так само вільно пропонувати прощення нашій сім’ї та друзям, як ви так вільно прощаєте нас. Амінь.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!