Великий Велесов день: як прочитати молитву, щоб достукатися до небес

Великий Велесов день - день, присвячений Велесу Зимовому. Вся природа ще спить, тому що зима, а Велес ходить-гуляє, весну зазиває.

Молитва на сьогодні:

“Молюсь за себе, за родину, за прощання із зимою. Молюся за урожай, за дари садів, за теплий травень. Нехай природа прокидається, нас радує. Нехай сонечко сходить – ніжно пестить.

Вірую в наступне: якщо людина ближче до природи, природа ближче до людини. Зірки висвітлюють дорогу, сонце гріє, вітерець охолоджує. Життя – казка. Нехай і у мене так буде!

Боже, свято Велеса – найкраще підтвердження того, що все йде своєю чергою і від нас майже не залежить. Я вірую в те, що все буде добре”.

Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як схуднути на 6 кг за 4 тижні без спорту: ТОП-7 простих секретів

Нагадаємо, молитва на вівторок , яка розрахована на людей, які хочуть знайти фізичне здоров’я і душевний спокій.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.