Яблучний Спас і Преображення Господнє: найсильніша молитва на церковне свято 19 серпня про мир та здоров’я

На дату 19 серпня випадає Преображення Господнє. У народі це церковне свято називають Яблучним Спасом. Про що ж молитися у такий світлий день?

Щорічно 19 серпня християни згадують, що три апостоли змогли побачити Ісуса Христа, що назавжди закарбувалося в Біблії. Найважливіший обряд Яблучного Спасу – освячення яблук у церкві. По можливості варто відвідати святкову службу – літургію, причаститися, зробити сюрприз близьким, і якщо ви когось у минулому образили, потрібно попросити у них вибачення.

Найсильніша молитва на Яблучний Спас і Преображення Господнє
Найсильніша молитва на Яблучний Спас і Преображення Господнє

Найсильніша молитва на Преображення Господнє та Яблучний Спас

По всьому світу православні віруючі особливо вшановують свято Преображення Господнього, яке випадає на 19 серпня. Існують спеціальні молитви на Яблучний Спас, які можна читати як у церкві, так і вдома. Зверніться з молитвою про Преображення Господнє до Бога щиро та з вірою в серця.

Отець Небесний, чий Син Ісус Христос чудесним чином перетворився перед обраними свідками на святій горі і говорив про результат, який він здійснить в Єрусалимі. Дай нам сил, щоб почути Його голос і нести свій хрест, щоб у майбутньому ми могли бачити Його таким, яким Він є. Хто живий і царює з Тобою у єдності Святого Духа, один Бог. Прийми наші сльози каяття та звернення за те, що багато проти Тебе згрішили. Господи Ісусе, даруй нам цілковите покаяння, смирення, щоб знайти Тебе. Даруй нам Твою благодать. Даруй усім нам чисте серце та добрий глузд. Остерігай нас від зла, даруй нам дух здоровий і мир над головою на віки віків. Амінь

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.