Молитва про захист від зла

Господь, нехай Твої ангели нависають над нами, щоб викорінити страх і боротися з темними, духовними силами, які ми не можемо бачити.

Господь Ісус, зло – це таке грубе слово, і все ж Твоє Слово часто використовує його для опису протилежності добра. Хоча ми всі здатні на гріх, я прошу Твоєї захисту від тих, хто називає добро злом і злом добром. Захистіть нас від тих, хто замишляє проти праведності, і від тих, хто спотворює істину в брехні, щоб здійснити свої злі наміри. Нехай Твої ангели нависають над нами, щоб викорінити страх і боротися з темними, духовними силами, які ми не можемо бачити. Допоможи нам скинути кожне уяву і подумати, що наш ворог намагається використовувати, щоб підняти себе проти Тебе.

Ти завдав нашому духовному ворогові фатальний удар на Голгофі, коли помер за нас на хресті і воскрес на третій день. Поки зло продовжує ходити навколо, сила Твого імені і Твоєї крові повстає, щоб перемогти і принести нам перемогу над кожним злом, запланованим проти нас. У той час як зловмисні дії можуть заважати нам, ми використовуємо обладунки Бога, що дав Ти нам, щоб стояти твердо. Ти будеш своєчасно відновлювати правосуддя за всю шкоду і непотрібне насильство, спрямоване на Твоїх дітей. До тих пір ми залишаємося в Твоїй присутності, згодні з Твоїми цілями і вважаємо Тебе нашим Верховним головнокомандувачем і захисником. Допоможи нам уникнути спокуси і визволи нас від зла, Господь. Ти – Могутній, Той, Хто в кінцевому підсумку виведе на світло все зло. З тобою, Ісус, ми в безпеці. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.