Молитви про набуття і зміцненні віри в Бога

На жаль, бувають випадки, коли наша віра слабшає. Наші обставини здаються занадто складними, наша надія дуже мала, і наша віра в те, що невидимо, в'яне.

Що таке віра?

Євреям 11: 1 описує віру як «… впевненість в тому, на що ми сподіваємося, і впевненість в тому, чого ми не бачимо».

Віра повністю довіряє невидимому Богу. Віра знає, що Він любить нас повністю. Віра знає, що смерть і воскресіння Ісуса були платою за наші гріхи. Віра вірить, що Слово Боже – це все, що нам потрібно знати, щоб жити святим і приємним життям.

На жаль, бувають випадки, коли наша віра слабшає. Наші обставини здаються занадто складними, наша надія дуже мала, і наша віра в те, що невидимо, в’яне.

Як і батько одержимого бісами сина в Євангелії від Марка 9, нам всім іноді потрібна допомога в нашій вірі. Допоможи моєму невірству.

Тобі потрібно більше віри? Коли нам потрібно більше віри, як і батько в цьому уривку зі Святого Письма, ми можемо просити більшого. Ми можемо сміливо йти перед Отцем нашої віри. Прохання про укріпленої вірі допомагає зміцнити нашу довіру і віру в те, що є істиною – не бачимо, а невидиме.

Як ви просите Бога про зміцнення віри?

Ось 3 молитви з проханням про зміцнення віри:

Молитва, щоб мати віру в невидимого Бога

«Бо ми живемо вірою, а не видінням». (2 Коринтян 5: 7)

Батько Бог, відкрий мені очі, щоб не бачити світ більш ясно, але щоб побачити Тебе. Відкрий мої очі, щоб побачити, як Ти працюєш навколо мене і в мені. Нічого не відбувається випадково. Ти організуєш кожен день мого життя. Дозвольте мені побачити Твою руку в мирському і фантастичному. Допоможи мені повірити в те, чого я не бачу, і повірити в Твоє невидиму присутність. В ім’я Господа. Амінь.

Молитва про подолання зневіри і набуття віри

«Якщо зможеш», – сказав Ісус. «Все можливо для того, хто вірить». Відразу ж вигукнув батько хлопчика: «Я вірю; допоможи мені подолати зневіру! »(Марка 9: 22-24)

Небесний Отець, іноді я відмовляюся в своїй вірі в те, що Ти бачиш і чуєш мене. Цікаво, чи будеш ти відповідати на молитви, як батько одержимого бісами людини? Я вірю, але я прошу Тебе допомогти моєму невірству. Зміцни мою віру в Тебе, щоб я зміг зробити все, що від мене потрібно. Амінь.

Молитва про силу, яка збільшує віру

«Я можу зробити все це через того, хто дає мені сили». (Филип’ян 4:13)

Боже, моя сила пішла. Я не можу, але Твоє Слово говорить, що я можу зробити все через Христа, який зміцнює мене. Дай мені Свою силу, не фізичну, а силу, щоб рухати гори, які випливають з віри в Ісуса. Допоможи мені розраховувати на те, що Ти зробиш те, що, на мою думку, я не зможу Нехай Твоя сила підтримає мене. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.