Молитви до Господа про дарування мудрості

Ваша віра повинна спиратися не на людську мудрість, а на Божу силу.

Молитва за мудрі слова про віру

«Моє послання і моя проповідь були з мудрими і переконливими словами, а з демонстрацією сили Духа, щоб ваша віра могла опиратися не на людську мудрість, а на Божу силу». (1 Коринтян 2: 4-5)

Мій Небесний Отець, хвала Тобі, що віра походить не від мудрості або розуміння людей, а від сили Твого Духа. Як проповідував Ваш слуга Павло, його слова були мудрістю, а демонстрацією Твоєї сили через нього. Господи, мені потрібна Твоя сила, щоб говорити мудрі слова іншим, щоб їх віра росла в Тобі. Дайте мені слова, щоб поділитися роботою, яку ви виконали в мені, з тими, кому потрібна надія. Як і ті, хто чують Павла, вони дізнаються віру в Господа. Амінь.

Молитва, щоб визнати присутність Бога в вірі

«Я провів хороший бій, я закінчив гонку, я зберіг віру». (2 Тимофія 4: 7)

Дорогий Бог, хвала Тобі, що Ти мене не покинеш. Ти завжди зі мною. В кінці його життя все залишили Павла, але він був не один. Він продовжував битися, тому що Ти був на його боці, даючи йому сили, тому послання Твоєї любові і благодаті продовжувало проголошуватися. Батько, Ти ніколи не залишиш мене і не залишиш мене. Те, що Ти на моїй стороні, дає мені можливість протистояти всьому, що приходить. Допоможи мені зберегти віру в Тебе, не дивлячись на мої обставини, тому що Ти зі мною. Амінь.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.