3 ранкові молитви до Господа

Це хороший день, щоб радіти і дякувати, і я роблю це, Господь.

Молитва про добрий ранок

Доброго ранку, Господи! Сьогодні новий день, шанс для нового старту. Вчора пройшло, і в той же час я міг відчувати жалю, помилки або невдачі. Це хороший день, щоб радіти і дякувати, і я роблю це, Господь. Дякую за сьогодні, нова можливість любити, дарувати і бути всім, ким Ти хочеш, щоб я був. Амінь.

Наповни мене Духом сьогодні

Дорогий Господь, коли ми піднімаємося, щоб зустрічати кожен новий день, будь ласка, дай нам наповнитися Твоїм духом. Куди б ми не пішли, давайте поширювати любов, радість, мир, добро і вірність. Давайте бажати стати більш схожими на Тебе і поклонятися Тобі в усьому, що ми робимо. Допоможіть нам бажати цих речей набагато більше, ніж гріх, який спокушає нас. Спасибі, що завжди йшли перед нами. В ім’я Ісуса. Амінь.

Щоденна молитва подяки

Дорогий Бог, дякую Тобі за Твою дивовижну силу і працю в нашому житті, спасибі за Твою доброту і за Твої благословення над нами. Дякую за Твою велику любов і турботу. Дякую за Твою жертву, щоб у нас була свобода і життя. Прости нас за те, що ми не дякуємо Тобі досить, за те, хто ти є, за все, що Ти робиш, за все, що Ти дав. Допоможи нам заново поглянути на Тебе своїми серцями. Обнови наш дух, наповни нас своїм миром і радістю. Ми любимо Тебе і потребуємо Тебе, в цей день і кожен день. Ми дякуємо Тобі. В Ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?