Молитва до святого Миколая Чудотворця, читається з вірою в серці

Святий Миколай Чудотворець, почуй нас. Проси від нашого імені Всевишнього і отримуй від Бога милостиві клопотання все, що корисно для порятунку наших душ і тіл.

Вітаємо тебе, славний святий Миколай, заслужений архієрей, великий чудотворець, людина Божий, добрий і вірний слуга, джерело любові, сильний стовп Церкви, зірка, яка світить для всіх!

Ти, батько Святий Миколай, той праведний чоловік, який, відповідно до слова Пророка, процвітав, як пальма, висаджена в дворах Господа. Мешкаючи в Світі, ти поширював солодко пахне аромат благодаті Божої в вічно поточному потоці мірри. Завдяки твоєму присутності, найсвятіший Батько, море було освячено, коли твої чудові мощі були перенесені зі сходу на захід до міста Барі, щоб прославити Ім’я Господа.

Чудовий чудотворець, швидкий помічник, палкий клопоче, добрий пастир, який рятує стадо Христа від всіх небезпек, ми прославляємо і підносимо тебе як надію всіх християн. Ти вічний джерело чудес, захисник вірних, наймудріший вчитель, годувальник голодних. Ти радість тих, хто сумує, одяг оголених, цілитель хворих, тих, хто пливе по морю. Ти визволитель ув’язнених, вихователь і покровитель вдів і сиріт, хранитель цнотливості, ніжний вихователь маленьких дітей, підтримка людей похилого віку, один і захисник ченців. Ти, святійший Микола, розподіляєш багатства серед бідних і нужденних, які закликають твоє ім’я і просять твоєї допомоги.

Почуй нас, які моляться тобі і вимагають твоєї захисту. Проси від нашого імені Всевишнього і отримуй від Бога милостиві клопотання все, що корисно для порятунку наших душ і тіл. За допомогою твоєї допомоги збережи цей святий монастир, кожне місто і кожну християнську країну і людей, які в ньому живуть, від всякого гноблення, бо ми знаємо, що молитва праведного людини багато дає на користь і після самої благословенній Діви Марії, Пресвятої Богородиці, ми звертаємося до тебе, про отець Миколай, за допомогою і, з повною упевненістю.

Ти, як пильний і добрий пастир, вбережи нас від усіх ворогів, епідемій, землетрусів, граду, голоду, повеней, вогню та насильства. Захисти нас від навали безбожників, збочень нечестивих, зарази хвороб, а також від злиднів і безгрошової в годину нашої потреби. У всіх наших нещастях ти протягуєш руку допомоги. Широко відкрий нам двері Божого співчуття, тому що ми, через безліч наших беззаконь, недостойні стукати в небесну браму; ми пов’язані вузлами багатьох гріхів, ми згрішили знову і знову, і наші серця стали жорсткими і холодними через непослух божественним заповідям.

А тому, ставши навколішки, ми схиляємо свої серця перед Господом нашим Ісусом Христом і просимо твого батьківського заступництва за нашого усемилостивого Бога. Щоб ми не загинули у гріхах наших, визволи нас від усякого зла і від всякого диявольського обману. Просвіщай наші уми і зміцнюй наші серця в чистому світлі православної віри, в якій, завдяки твоєму посередництва і заступництву, ми молимося про те, щоб бути вільними, поділу, єресі і ганебного компромісу з ворогами. Допоможи, батько Святий Миколай, щоб ми могли жити мирним життям і, врешті-решт, радіти, побачивши добрі справи, приготовані для нас на землі живих, на славу Отця і Сина і Святого Духа, єдиного Бога, восхваляемого і обожнюваного в Троїце, нині і на віки віків. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.