Вознесіння Господнє: коли його відзначають в цьому році. Що можна і що не можна

Вознесіння Господнє відзначається на 40 день після Воскресіння Ісуса. У зв'язку з чим ця дата, як і дата святкування Пасхи весь час змінюється щороку.

Замикає святкування Великодня – свято Вознесіння Господнє.

Він відзначається на 40 день після Воскресіння Ісуса. У зв’язку з чим ця дата, як і дата святкування Пасхи весь час змінюється щороку.

У 2020 році це світле свято відзначатиметься 28 травня. Католики святкують 21 травня.

У цей свято на обідньому столі можуть бути різне зілля: м’ясо, риба, овочі і те, що господиня готує.

Вознесіння Христа на Небо – це подія, яка все християни радісно вітаю і радіють. Тому в цей день не потрібно конфліктувати, необхідно викинути з голови погані думки і весело зустріти і провести свято.

Багато християн влаштовують народні гуляння на Вознесіння Христове. Раніше наші прадіди вважали, що весни переходить до літа. Після цього дня настає справжнє літо.

У наші дні, виходячи з ситуації, що склалася з карантином, бажано відзначати це свято в будинку з сім’єю, за святковим столом. Поздоровлення можна зробити по телефону або через соціальний мережі, скайп т. п.

Пам’ятайте, що в цей день не можна відмовляти людям у допомозі, якщо вони просять. Робіть добро, допомагайте ближнім, не очікую нічого натомість. Господь все бачить. Бог не буде байдужим до вашим старанням допомогти людям і вам воздасться сторицею.

Забороняється на це свято всі роботи в саду і на городі. Не робіть домашню роботу і не вишивайти. Не плюйте на землю, не виносьте сміття і не сваріться. Цим ви привернете на себе велику біду.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.