Потужна молитва на день Вознесіння Ісуса для виконання бажання (Текст і прослухайте аудіо)

Якщо ви прочитаєте цю молитву 28 травня на Вознесіння Господнє, три рази, то знайте - це для благополуччя. Якщо для виконання самого заповітного бажання, то читаємо стільки, скільки повних років. Для повного лікування необхідно прочитати 40 разів. Прослухайте, також ауді запис.

Молитва

Господи Ісусе Христе, Боже наш, сошедший з Небесних висот порятунку нашого заради і напітавий нас духовною радістю у святої і пресветлия дні Воскресіння Твого, і паки по скоєнні земного служіння Твого вознісся від нас на небо зі славою і возседий праворуч Бога й Отця!

У цей “ясний і всесвітлий день Божественного на небеса сходження” Твого “земля святкує і радіє, радіє і небо Вознесінням днесь Творця тварі”, человеци славословлять невпинно, бачачи зведені і занепале єство своє на рамо Твоє, Спасе, вземлемо і на небеса вознесенное, Ангели ж веселяться, кажучи: Хто це такий, що прийшов у славі, сильний у бою. Цей воістину Цар Слави ?!

Сподоби і нам немічним, земна ще мудрує і плотоугодія, творити безперестанні, схід Твій на небо страшний помишляющі і празднующе, плотська і життєва отложіті піклування та з Апостоли Твоїми на небо нині взірати всім серцем своїм і всіма помишленьми своїми, згадуючи, бо там на небі горе проживання наше є, тут же на землі ми мандрівники і прибульці есми, що відійшли з дому отча в країну далеко гріха.

Тим-то старанно просимо Тебе, преславним Вознесінням Твоїм, Господи, оживи нашу совість, її ж потрібно нічтоже є в світі, виведи нас з полону цього гріховної плоті і світу і сотвори нас нагірна мудрствовати, а не земна, яко та не дотого собі угождаті будемо і жити, але Тобі Господу і Богу Нашому служити будемо і попрацюємо, доки отрешівшеся від уз плоті і пройшовши безборонно воздушния митарства, досягнемо небесних обителей Твоїх, ідеже, що став праворуч величі Твого, з Архангели і Ангели і всіма святими прославляті будемо Всесвяте Ім’я Твоє з безначальним твоїм Отцем і Пресвятим і Єдиносутність і животворящим Твоїм Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Прослухайте аудіо запис

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.