Молитва коли на серці смуток

Ця піднесена молитва про сумні серцях нагадає вам про обіцянки Бога і нагадають вам про його доброти.

У житті багато моментів, які емоційно засмучують нас і змушують задуматися про великого задумі Бога в нашому житті. Ця піднесена молитва про сумні серцях нагадає вам про обіцянки Бога і нагадають вам про його доброти.

Молитва сумного серця

 ""

Небесний Отець, спасибі, що Ти – Бог все розради і радості. Я молюся, щоб Ти послав свій дух, щоб підняти моє сумне серце. Сіяй теплими променями Твого світла на моє серце, яке в цей час холодне. Твоя любов може розтопити смуток і перетворити мене в радість. Твоя любов вище мого розуміння. Твоя любов може послабити будь-який страх. Я молюся, щоб я був наповнений цією любов’ю у всіх аспектах мого серця, розуму і духу. Ніщо не може відокремити мене від Твоєї любові. Через Ісуса Христа, нашого Господа, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.