Потужна молитва за дітей різного віку

Молитися за дітей - це одна з найсильніших речей, які ви можете зробити як батько, опікун або жалісливий християнин.

Діти – це дорогоцінний дар від Бога. Таким чином, коли виникають проблеми життя, легко побоюватися за їх майбутнє. Але слава Богу, у нас є дар молитися за дітей, яких ми знаємо і любимо.

Молитися за дітей – це одна з найсильніших речей, які ви можете зробити як батько, опікун або жалісливий християнин.

 ""

«Батько Бог, ми просимо Твого благословення сьогодні, коли ми молимося цією молитвою за наших дітей. Ми віддаємо належне Тобі за те, що кожен день ми можемо довіряючи Твоєї доброти. Амінь ”

Молитва для захисту моїх дітей

“Ви повинні знати, що наш Бог повністю контролює всі речі. Нагадайте собі, що «ми знаємо, що в усьому Бог діє на благо тих, хто любить його, хто покликаний згідно з його мети». римлянам 8:28

Господь, ми прославляємо Тебе за те, що Ти повністю контролюєш все речі. Я молюся, щоб Ти захистив моєї дитини.

Тримай їх здоровими і допоможи їм процвітати.

Я дякую тобі, що ти знаєш кожну волосину на їх голові.

Ти точно знаєш, коли вони піднімаються і коли вони падають.

Стеж за моєю дитиною у всіх сферах його життя і захищай його, амінь.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.