Молитви про ваш внутрішній світ

Господи, коли мене оточують неприємності і відчай, направ мене до свого світу і будь моїм притулком.

Небесний Батько, я прошу Тебе порадувати і освіжити мій дух. Очисти моє серце і розум, щоб я міг бути з Тобою наодинці. Навіть коли мене оточують неприємності і відчай, направ мене до свого світу і будь моїм притулком. Завдяки Тобі я більше не відчуваю печалі або горя. У Твоєї любові я можу радіти вічного щастя і радості. Я покладу свої тривоги на Тебе, знаючи, що Ти дав мені силу боротися, щоб я міг перемогти і вчитися. Ти для мене більше друг, ніж я для себе.

Молитви про внутрішній світ і щастя

 ""

Господи, я прошу тебе привести мене до миру і щастя. Виведіть мене від ненависті до любові. Від війни дай мені спокій. Веди мене від смерті до вічного життя. Коли я страждаю від відчаю і страху, веди мене до надії і довіри. Виведіть мене від брехні і до Твоєї правді. Дозволь світу наповнити моє серце, моє життя і мій світ. Амінь.

Бувають часи, про Господь, коли я відчуваю глибоке почуття занепокоєння. Випробування і нещастя оточують мене, і я не знаю, куди звернутися. Я не бачу причини, по якій страждання має існувати, але я вірю в Твій план. Я молюся про те, щоб Ти керував мною всіма способами і допомагав мені максимально ефективно використовувати ситуацію. Допоможи мені знайти щастя в дрібницях. Я молюся, щоб Ти приніс мені мир і радість, які я шукаю в житті. Амінь.

Небесний Батько, я молю, щоб Ти направляв мене і зміцнював мене, коли я несу свій важкий тягар. Моє тягар обтяжує моє серце, і я час від часу сумніваюся, чи зможу я це винести. Коли я засмучений і стурбований, надай мені сили і спокій. Я відчуваю себе комфортно в силі Твоєї любові. Принеси мені спокій під час потреби і допоможи знайти щастя в кожен день. Амінь.

Господь Ісус, допоможи мені зрозуміти, що все можливо в Тобі. Навіть коли речі здаються важкими, Твоя сила може провести мене до кінця. Допоможи мені завжди бути вірним Тобі і жити за Твоїм прикладом. Ти моя фортеця і камінь, до якого я звертаюся в скрутну хвилину. Всякий раз, коли я відчуваю розпач чи поразка, принеси мені щастя. Допоможи мені бачити добро в кожному дні і в кожній людині, з яким я зустрічаюся.

Потужні молитви, щоб підвищити ваше щастя

 ""

Господь, Ти моя надія, коли важкі часи. Коли я стикаюся з важким тягарем, Ти піднімаєш мене і даєш привід сподіватися на майбутнє. Завдяки Тобі моє серце наповнюється радістю. Я вірю, що все, що відбувається, є частиною Твого плану. Хоча я борюся під своїм тягарем, я знаю, що Ти тут, щоб підтримати мене і вести мене через все, що відбувається. Що б не трапилося в цей день, я знаю, що Твоя вічна радість буде чекати мене. Навіть коли я борюся і стикаюся з перешкодами, я буду відчувати себе щасливим, знаючи, що я виконую Твої накази. Будь ласка, благослови мене і допоможи мені зростати в моїх знаннях про Тебе. В ім’я Ісуса я молюся. Амінь.

Ти – світло, який заглушає всю темряву. Ти – притулок, до якого я звертаюся, коли відчуваю себе безнадійним. Коли мене долають труднощі, Ти – фортеця, яка керує мною і захищає мене. Чи можеш Ти висвітлити мій шлях і вести мене протягом дня. Нехай кожен мій крок завжди буде для мене на Твоєму шляху. Я молюся, щоб Ти приносив мені щастя і радість в моєму житті, коли я працюю над тим, щоб виконати Твої плани для мене. Нехай моя радість осяє світ і принесе щастя іншим, щоб вони могли бачити добро, яке Ти робиш, і прославляти Тебе. Завдяки Твоїй милості, звільни мене від гріха і проведи мене через всі негаразди. Амінь.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.