Молитви за сім’ю: молитва про зцілення і захисту сім’ї

Батько Бог, ми сьогодні постаємо перед Тобою, щоб попросити Твоєї захисту над нашими сім'ями.

Сім’я є основним осередком суспільства. Крім того, сім’я – це наше перше служіння. Це люди, які завжди з нами, і ті, з ким ми проведемо залишок нашого життя. З цієї причини сім’я повинна триматися разом, що б не трапилося. І молитва за наші сім’ї завжди є одним із способів досягнення цієї мети.

Як то кажуть, «Сім’я, яка молиться разом, залишається разом». Молитва з нашими сім’ями зміцнює наш зв’язок. Вона вчить дітей, зокрема, формувати звичку до молитви, яка залежить від Бога у всьому, що їм потрібно. Молитва щодня з сім’єю – це хороша звичка, особливо на початку і в кінці кожного дня. Він вчить кожного члена сім’ї завжди шукати Божу волю, незалежно від обставин в житті.

Молитва про захист сім’ї

Батько Бог, ми сьогодні постаємо перед Тобою, щоб попросити Твоєї захисту над нашими сім’ями. Нехай сьогодні на них не буде проблем. Тримайте їх подалі від нещасних випадків. Не дозволяйте злу впливати на їх серця. Покрийте їх дорогоцінною кров’ю Христа. Візьми на себе відповідальність за них, щоб вони не били ногою об камінь.

Можливо, ми не будемо з нашими сім’ями весь час сьогодні, але я вірю, що Ти, Господь, завжди з ними. Тримайте їх у безпеці сьогодні і дозвольте їм прославляти Вас далі. Дайте їм душевний спокій, щоб вони ні про що не турбувалися. Охороняйте їх серця, щоб вони могли проявляти тільки любов, а не ненависть, гнів і гіркоту. амінь

 ""

Молитва про сімейне керівництво

Направляй наш шлях, Господь, коли ми продовжуємо наше життя сьогодні. Крім того, будь нашим щитом, коли ми повернемося додому пізніше. Бажаю вам завжди зберігати узи, які є у нас як сім’ї, і чи можемо ми з нетерпінням чекати зустрічі один з одним будинку.

Охороняй і наш будинок, Боже, щоб на нас не було ніякої шкоди, коли ми будемо далеко. Нехай це як і раніше буде святинею благословень, розради і любові для кожного з нас. Нехай це завжди буде спокійним місцем для наших втомлених тіл в кінці дня.

Продовжуй захищати нас, Господь, коли ми відпочиваємо вночі. Не дозволяйте нікому вторгатися або лиха потривожити мій будинок сьогодні ввечері. Я вірю в Вашу могутню силу, щоб захистити мене і мою сім’ю від будь-якої форми зла. В ім’я Твоє я прошу все це, амінь.

Молитва про сімейне зцілення

Дорогий Бог, ми передаємо тобі тих, хто в наших сім’ях захворів. Ми віримо, що Ви наш Цілитель, наш Великий Лікар. Бажаю втіхи членам нашої сім’ї, які зараз відчувають фізичний біль. Доторкнися до них Твоїми Цілющими Руками, Господь. Пішли своє Слово і зціли їх хвороби. Нехай Твоя цілюща сила тече через кожну клітинку їх тіла.

Люблячий Батько, ми також просимо Вас зцілити членів наших сімей, які страждають емоційно. Їх хвороба не фізична, але ми знаємо, що вони теж страждають. І дай їм розраду, Боже. Дайте їм світ, який перевершує розуміння. Зціли їх серця, Господь, які можуть бути сповнені гніву, ненависті, чвар, гіркоти і непрощення. Очистіть їх розум від будь-яких сумнівів, тривоги або депресії. Відроди в них мирний дух, Господь. Амінь.

Молитва про відновлення сім’ї

Ми також молимося, щоб Ти відновив узи, які були розірвані з деякими членами нашої сім’ї. Ми знаємо, Боже, що немає нічого, що Ти хотів би, щоб ворогуючі родичі примирилися один з одним. Але ми також визнаємо, Господь, що ми не можемо зробити це самостійно. Для цього ми просимо Твого Святого Духа оточити нас Твоєї любов’ю. Нехай ми наповнимося до країв любов’ю, щоб вона переповнилася, і ми могли поділитися нею з нашими сім’ями. Дозвольте нам бути знаряддям Твоїх благословень для них. Свого часу, Господь, нехай наші відносини також будуть відновлені. Все це ми молимося в ім’я Твоє, амінь.

 ""

Молитва про силу родини

Небесний Отець, Ти наше головне джерело сили. Коли ми слабкі, Ти сильний. Ви піднімаєте нас, коли ми падаємо. Ви оновлюєте наші сили, а ми паримо на крилах, як орли. Дякую Тобі, Боже, за те, що завжди піднімаєш нас Своїми могутніми руками.

Наскільки сильні наші зв’язки з нашими сім’ями, залежить від Тебе, Господь. Саме тому ми просимо Вас завжди бути центром наших сімейних відносин. Дозвольте нашим сім’ям бути як шнур з потрійним плетінням, який не може бути легко зламаний. Нехай Твій Дух наповнює наші серця, щоб ми могли любити один одного так само, як Христос любить нас.

У наш час випробувань і неприємностей, Боже, ми дивимося на Тебе. Життя може вручити нам багато різних проблем, з якими ми знаємо, що не можемо впоратися самі. Але з Тобою, Батько Бог, ми віримо, що немає нічого неможливого. Ми віримо, що Ви завжди дасте нам терпіння, щоб подолати будь-яку перешкоду, яке може зустрітися на нашому шляху.

Ти – наша сила, коли ми слабкі, Бог, і ми завжди вдячні, коли ти проявляєш Свою силу через наше життя. Все це ми молимося в ім’я Твоє, амінь.

Молитва про сімейний мир

Небесний Батько, дякую Тобі за оновлення наших сердець і умів. Спасибі за те, що послали нам Свій Дух, щоб ми могли висловити Вашу любов нашим сім’ям. Ми також вдячні Вам за те, що Ви подарували нам своїх близьких.

Але ми також визнаємо, Боже, що ми не завжди є любителями світу, якими Ти хочеш, щоб ми були. У наших сім’ях бувають часи, коли ми сваримося і сваримося один з одним. Часом ми дозволяємо гніву, розбрату і гіркоти правити нашими серцями, і через це ми завдаємо шкоди нашим сім’ям. Ми просимо Тебе пробачити нас, люблячий Батько, за ці гріхи проти наших власних сімей. Зміни наші серця і зроби їх по-справжньому кохають.

Також дозвольте нам, Батько Бог, висловити таке ж прощення членам наших сімей, яким ми заподіяли біль. Принизь нас, Господь, щоб ми могли шукати прощення без гордості. Ми просимо Вас залікувати рани і в їхніх серцях. Доторкніться до їхніх сердець, щоб вони могли прийняти наші прохання про прощення. Амінь.

Дякую Богові за сім’ю

Ми дуже вдячні, Боже, за хороші часи, які ми провели з нашими сім’ями. Спасибі, що дозволили нам насолоджуватися товариством один одного. Спасибі, що дали нам час проводити з ними кожен день.

Зберігайте наші добрі стосунки, Батько, всякий раз, коли ми знаходимося з нашими улюбленими сім’ями. Нехай мир панує в наших будинках, і нехай співчуття наповнює кожне з наших сердець. Навчи нас, що означає відчувати справжню радість і дати нам можливість показати один одному, що це означає.

Господь, Ти наш Батько Миру і Той, хто охороняє наші серця. Нехай Ви завжди нагадуєте нам бути миротворцями, особливо в наших сім’ях. Захистіть нас від ненависних думок, і нехай ми не станемо причиною хаосу в наших будинках. Надсилайте нас кожен день, коли ми йдемо по життю з нашими сім’ями, де б не був кожен з нас. Все це ми просимо в ім’я Твоє, амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.