(Відео) Сильна молитва на благословення будинку. Захистить кожну оселю

"Мир цьому дому ", згідно з Біблією, є основним вітанням.

Коли ви входите в будинок, спочатку скажіть: “Мир цьому дому”. (Луки 10: 5).

“Будь ласка, тримайте наш будинок в безпеці, поки нас немає”, – часто молюся я. Молитва про захист – це хороший спосіб замінити занепокоєння довірою при будь-яких обставинах. Однак Луки 10: 5 спонукав мене молитися по-новому про мій будинок і будинках інших.

“Мир цьому дому”, згідно з Біблією, є основним вітанням. Привітання важливу роль відігравали в стародавній культурі, і це означає: “Нехай Бог дасть вам все в порядку”. Це було благословення, прихована молитва Богу. Як часто я молюся однієї та тієї ж молитвою за свій будинок, коли я заходжу у двері кілька разів на день?

Стосовно до запису від Луки, коли учні увійшли в будинок, вони молилися про благословення не тільки на будову, а й на людях, які пройдуть крізь нього, будуть жити та виходити з нього, щоб торкнутися життя інших людей в безпосередній близькості та упродовж поколінь.

Давайте сьогодні помолимося з новим поглядом на благословення наших будинків.

 ""

Молитва про благословення будинку

Батько,

Ми дякуємо Тобі за це свіже одкровення сьогодні про наших будинках і благословення, яке ми хочемо дарувати їм цією молитвою. Ви вірні, щоб розкрити набагато більше, ніж ми навіть знали, що нам потрібно молитися.

Ми дякуємо Вам за надання нашого житла: будинки, орендованого або перебуває у власності, квартири, притулку, кімнати в гуртожитку, лавки, укриття під мостом. Де б ми не були, щоб відпочити, ми дякуємо Тобі. Спасибі за відпочинок, відновлення і дихання в наших легенях. Благослови та зціли всіх тих, хто шукає притулку в лікарнях, медичних центрах, хоспісах і будинках для людей похилого віку. Щоденне дихання набуває нового змісту, коли ми стаємо на коліна через хвороби, нещасних випадків і віку.

Прости нас за те, що ми скаржилися на наші обставини, будь то з наших будинків або в наших недугах. Допоможіть нам прожити кожен подих з наміром відкрити двері для зміни Євангелія, незалежно від того, як виглядає наша двері або через які ми проходимо щодня.

У міру того як учні освіжає свій досвід спілкування з Ісусом, давайте будемо готові ризикнути за нашу віру, щоб Христос використовував наше життя, щоб розширити сім’ю Царства. Письмо нагадує нам, що наші імена написані на небесах – в нашому вічному домі.

Благослови цей будинок! Нехай це буде кожен день змінено Твоєї любов’ю, Ісус. Тримайте наші будинки в безпеці. Захистіть наші оселі від вогню, повеней, вітру, вторгнення і крадіжки. Нехай наші будинки будуть безпечними. Ми просимо про спадщину любові, яке проникає в найдальші покоління нашої родини та сім’ї всіх, хто проходить через наші двері.

В ім’я Ісуса,

Амінь.

Також рекомендуємо прослухати та помолитися з цієї потужної молитвою на відеофайл про захист і благословення будинку

Відео молитва

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.