(Відео) Дієва молитва про допомогу. Позбавить від зла і всяких напастей, потреби і печалі

Я люблю тебе, Ісус. Допоможи.

Я підіймаю очі на гори – звідки моя допомога?

Моя допомога приходить від Господа, Творця неба і землі. (Псалми 121: 1-2)

Я люблю Тебе, Ісус, допоможи – допомога була першою молитвою, яку я коли-небудь згадував, коли молився. Я молився про це одного разу вночі, коли я був в подиві від слів, засмучений через відсутність змін і зростання, боровся за те ж, з чим боровся роками.

Іноді я ненавиджу звук свого власного голосу, молячись тими ж несвіжими молитвами про зміни, які не є достатньо гортанними для продовження.

Заради бога, я доросла жінка, але іноді я відчуваю себе дитиною. Я говорю те, що не хочу говорити. Я роблю те, чого не хочу. Я погано себе веду, і це знаю. Я знаю все калорії та досі борюся за те, щоб правильно харчуватися.

Моя плоть – альбатрос, і я кожен день спрагу його подолати.

Так багато речей в моєму житті змінилося, коли я була дитиною, але так багато речей не змінилися.

Ми – загальна людська раса, тому я знаю, що Ти відчуваєш моє тяжке становище. Ми люди надії, намагаємося щосили та оплакуємо наше найгірше. У нас прекрасні дні, тижні та навіть місяці та роки … а потім настає крах, і ми відчуваємо, що все хороше, що ми випробували, було просто щасливою випадковістю. Ми боремося, щоб не впасти в скептицизм. Спокусливо переживаємо наші дні та боїмося себе в заціпенінні. І в ці реальні моменти, можливо, все, що ми можемо запропонувати Богу, – це ці прості слова:

Я люблю тебе, Ісус. Допоможи.

 ""

Ці слова можуть бути маленькими, але я вважаю, що вони точно такі ж, як якби вони були цим жартом романом про всіх кращих серцевих альтерацій. Він чує їх і відповідає з усією повнотою і ніжністю любові Спасителя. Ця проста молитва закликає на небеса. Вона каже Богу, що, хоча наше серце повно любові до Нього, воно розбивається об розчарування, які викликає світ.

Ця молитва – покинута молитва. Це потребує молитва. Це солодка молитва безпорадної дитини Отця, який повністю контролює все.

Навіть в цей момент, коли ми боремося, ми можемо підняти очі на Бога, який любить нас. Ми можемо підняти особа, щоб побачити Його в темряві, підняти голос, щоб закликати Його на допомогу. Він ніжний до нашої боротьби. Він готовий відповісти на потребу.

Я люблю тебе, Ісус. Допоможіть.

Прослухайте цю відео молитву про допомогу і по можливості повторюйте слова молитви, вона допоможе вам

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.