Молитва за улюблених. Читається з вірою

Допоможіть нам визнати Тебе, Господь, усіма нашими шляхами, щоб Ти направляв наші шляхи (Прип. 3: 6).

Молитва за улюблених буде благословенням для всіх зацікавлених сторін. Багато разів близькі будуть включати використання займенника us через близькість у відносинах, будь то біологічна родина, церковна сім’я, колеги по команді, друзі або друзі. Як завжди, я закликаю вас додавати свої власні Писання при молитві Слова.

Молитва за улюблених

Господь, ми знаємо, що всі речі працюють разом на благо тим, хто любить Бога, тим, хто покликаний згідно Твоєму задумом (Римлян 8:28). Господи, будь ласка, нехай так буде в _________ життя. Господи, допоможи нам навчитися довіряти Тобі всім серцем; не покладаючись на наше власне розуміння (Прип. 3: 5). Допоможіть нам визнати Тебе, Господь, усіма нашими шляхами, щоб Ти направляв наші шляхи (Прип. 3: 6). Допоможи нам ніколи не бути мудрими в наших власних очах, завжди в страху і страху перед Тобою і завжди віддаляючись від зла (Прип. 3: 7).

Будь ласка, Господь, збережи нас як зіницю Твою і заховай нас під тінню Твого крила (Псалом 17: 8). Господь, будь ласка, дай нам сили в цей час і благослови нас миром (Псалом 29:11), тому що Ти знаєш Свої думки про нас, думки про світ, а не про зло, щоб дати нам очікуваний кінець (Єр. 29:11 ); тут, на землі, спокутувати час, перемігши втрачених (Кол. 4: 5), а потім провівши вічність, поклоняючись Тобі на золотий вулиці (Об. 21:21). Допоможи нам дізнатися Тебе, Ісус, щоб ми були сильними і здійснювали подвиги (Дан 11:32).

Господь Ісус, посади нас в Твій дім, щоб ми могли процвітати на Твоїх дворах (Псалом 92:13) і щоб ми приносили плоди в старості нашої (Псалом 92:14). Господь, Ти поставив перед нами життя і смерть, благословення і прокляття, тому порадь нам вибрати життя, щоб ми і наше насіння могли жити (Втор. 30:19). Господь, ми благаємо, щоб Ти допоміг нам любити Тебе, щоб ми могли коритися Твоєму голосу і линути до Тебе, бо Ти – наше життя і тривалість наших днів (Втор. 30:20). Про Ісус, допоможи нам завжди шукати насамперед Твого царства і неправедно тому нам ніколи не потрібно турбуватися про завтрашній день, бо воно подбає про себе (Мф. 6: 33-34).

Господь, ми благаємо, щоб Ти дав розпорядження нашими кроками, щоб нам було добре в твоїх очах і щоб Ти насолоджувався тим, що ми слідуємо за Тобою (Псалом 37:23). Ми вдячні і вдячні за те, що коли ми падаємо, Ти завжди підтримуєш нас Своєю рукою (Псалом 37:24). Ми дякуємо Тобі за те, що ти ніколи не залишив праведних і не дозволив нашим дітям просити хліба.

 ""

Ми закликаємо Тебе, Господь Ісус, Бог Ізраїлів, сказати: «О, якби ти дійсно благословив нас і розширив наш берег, і щоб рука твоя була з нами, і щоб Ти втримав нас від зла, щоб воно не засмучувало нас! Я молю Бога, щоб Ти задовольнив нам це прохання (1 Хронік 4:10).

Господь, знаючи з Твого Слова, що ми можемо сміливо вступити на престол благодаті (Євр. 4:16), роблячи наші прохання, ніколи не просячи про те, що неправильно (Якова 4: 3), ми придумуємо (Луки 11: 8) для нашого улюблені. Ми просимо Тебе благословити і зберегти нас, щоб Твоє обличчя сяяло на нас і було милостивим до нас, даючи нам світ (Чис. 6: 24-26).

Господь Ісус, як Ти сказав в Гефсиманському саду: «Тим не менш, не моя воля буде виконана, а Твоя нехай станеться» (Луки 22:42), тому, Господь, коли ми закриваємо цю молитву, ми молимося перш за все про те, щоб Ти зробив, і що Ти робиш все, що забажаєш, щоб твоя мета стояла в нашому житті (Ісая 46:10).

Ми молимося про все це за наших улюблених в ім’я Ісуса Христа.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.