(Відео) Молитви Святим ангельським Силам, які захистять та сокрушать зло

Зосередьтеся на тому, що ви хочете. Вдумайтеся в слова молитви та постарайтеся подумки уявити дії, які відбуваються в молитві.

Дану молитву необхідно читати з вірою в серці та натхненням. Не обов’язково голосно або вголос, можна подумки повторювати слова цієї чудодійної молитви.

Відчуйте їх, щоб вам ніхто не заважав і сторонні звуки не відволікали вас.

 ""

Зосередьтеся на тому, що ви хочете. Вдумайтеся в слова молитви та постарайтеся подумки уявити дії, які відбуваються в молитві. Налаштуйтеся на те, що ви вірите, що молитва допоможе і захистить вас і вашу родину.

Уявіть, що Святі Ангельські Сили дали вас також силу перемогти зло. Не бійтеся нічого, просто вірте і повторюйте слова молитви та подяки Господу.

Відео: Молитви Святим ангельських Сил

Обов’язково прочитайте пости, які залишили в соціальних мережах:

“Дякую, Господи, за твою любов і милість.”

“Допоможіть нам у житті нашої про святі ангельські сили та допоможіть відрізняти правду від неправди, допоможіть перемогти зло! Амінь.”

“Дякуємо за допомогу в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа Амінь !!!”

“Господь і Бог мій дякую і славлю Тебе і Матір Божу і все Небесні Сили. Амінь.”

“Як я люблю цю молитву. Сердце моє всіх любить.”

“Для щастя людини потрібна гарна сильна богоугодна всепереможна молитва, до якої хочеться звертатися знову і знову як до чистого джерела, тільки руку простягни, але на жаль, не дивлячись на простоту, до цього потрібно прийти самому, хтось інший за нас цього не зробить!”

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.