Три потужні молитви для позбавлення від бідності

Важливе значення має молитва.

Ніхто не хоче бути бідним і в нужді. Тим більше, коли потрібно утримувати сім’ю в цей важкий час.

Багатьом людям важко зараз. Всі намагаються втриматися фінансово в цьому світі. Одним це вдається, іншим ні.

Ви ніколи не замислювалися, чому це відбувається?

Важливе значення має молитва. Якщо людина вірить в те, що просить у Святих і Господа, то воно обов’язково збудеться

Тільки потрібно просити з вірою.

Благополуччя і багатство можна втратити якщо ведеш неправильний спосіб життя, не дотримуєшся загальноприйнятих людських правил.

Коли людина стала на істинний шлях і почав молиться, у нього через час стане все вийдуть і вернеться достаток.

Ці три молитви представлені нижче потрібно прочитати і постаратися це зробити з вірою.

1.Святой, Спиридон, слався! Ти за життя допомагав знедоленим і слабким, творив чудеса і рятував від злиднів. Ім’я твоє у всіх на вустах, бо ти допомагаєш і після своєї смерті. Молю і я тебе про допомогу. Захисти мене і сім’ю мою від бідності і потреби. Убережи і примножити мої фінанси, пішли мені достаток і багатство. Амінь.

 ""

2.Матронушка-Матінка, уповаю на тебе всім серцем і душею. Ти та, хто допомагає нужденним і заступається за бідних. Пішли мені в будинок достаток і достаток, але визволи мене від жадібності і гріхів усіляких, молю тебе про допомогу і прошу грошового достатку, щоб не було в моєму житті горя і бідності. Амінь. Амінь. Амінь.

3.Святий Микола Чудотворець, молю тебе про допомогу. Прошу будь до мене строгий, але справедливий, пішли мені достаток по вірі моїй, і вбережи від помилок. Дай мені мудрості, щоб грамотно розпоряджатися грошима, і притягнути можливості, які дарують мені фінансову свободу. Надіюсь на тебе, бо ти допомагаєш кожному прохачеві. Так прославитися ім’я твоє на віки віків. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.