28 серпня прочитайте 3 рази цю молитву в Успіння Пресвятої Богородиці і вона допоможе у всьому

Із захватом в серці і з щирістю в словах можна сподіватися на допомогу небесної Владичиці.

У день Успіння Пресвятої Богородиці рекомендується прочитати три рази молитву, яка представлена нижче. Перед цим відчуйте і перед іконою, яка, також представлена в цій статті запаліть свічку. Зі свічкою приступайте до прохання. Вам ніхто в цей час не повинен заважати. І після прохання прочитайте молитву три рази. Із захватом в серці та з щирістю в словах можна сподіватися на допомогу небесної Владичиці. Потрібно просити про захист, здоров’я, про спокійне, розмірене і щасливе життя.

Не буде зайвим якщо ви розкажіть Божої Матері про свої тривоги, коливаннях, випробуваннях і проблемах. Розкрийте душу благочестивій Діві та вона не відвернеться від вас і вашого прохання.

У народній пам’яті відомі випадки про створення дива людям, що моляться Богородиці в день Її Успіння. Божа Матір допомагає і радою, приходячи у сни, або посилає на допомогу своїх ангелів.

Адже на смертному одрі Богородиця присягнулася залишитися помічницею та утішницею кожної людини.

Молитва перед іконою «Успіння Пресвятої Богородиці» ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Пресвята Богородиця, спаси та сохрани раба Божого (ім’я). Захисти від спокус на шляху життєвому, вбережи, Мати, від користі та зміцни віру мою в Ісуса Христа, великодушного і всепрощаючого. Украй мене своїм покровом від ненависників і недоброзичливців, так прости їм їх злобу. Дай сили боротися зі спокусами та не допусти підступів диявольських, мене від віри православної відвертається. Яви милість свою на мене і сім’ю мою, вбережи так, захисти нас. Амінь!

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?