28 серпня прочитайте 3 рази цю молитву в Успіння Пресвятої Богородиці і вона допоможе у всьому

Із захватом в серці і з щирістю в словах можна сподіватися на допомогу небесної Владичиці.

У день Успіння Пресвятої Богородиці рекомендується прочитати три рази молитву, яка представлена нижче. Перед цим відчуйте і перед іконою, яка, також представлена в цій статті запаліть свічку. Зі свічкою приступайте до прохання. Вам ніхто в цей час не повинен заважати. І після прохання прочитайте молитву три рази. Із захватом в серці та з щирістю в словах можна сподіватися на допомогу небесної Владичиці. Потрібно просити про захист, здоров’я, про спокійне, розмірене і щасливе життя.

Не буде зайвим якщо ви розкажіть Божої Матері про свої тривоги, коливаннях, випробуваннях і проблемах. Розкрийте душу благочестивій Діві та вона не відвернеться від вас і вашого прохання.

У народній пам’яті відомі випадки про створення дива людям, що моляться Богородиці в день Її Успіння. Божа Матір допомагає і радою, приходячи у сни, або посилає на допомогу своїх ангелів.

Адже на смертному одрі Богородиця присягнулася залишитися помічницею та утішницею кожної людини.

Молитва перед іконою «Успіння Пресвятої Богородиці» ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Пресвята Богородиця, спаси та сохрани раба Божого (ім’я). Захисти від спокус на шляху життєвому, вбережи, Мати, від користі та зміцни віру мою в Ісуса Христа, великодушного і всепрощаючого. Украй мене своїм покровом від ненависників і недоброзичливців, так прости їм їх злобу. Дай сили боротися зі спокусами та не допусти підступів диявольських, мене від віри православної відвертається. Яви милість свою на мене і сім’ю мою, вбережи так, захисти нас. Амінь!

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.