Молитви на важкі часи. Помоліться – допоможе

Якщо ви потребуєте розради, допомоги або керівництві, переживаєте ви, страждаєте від втрати або стикаєтеся з невпевненістю, ці молитви допоможуть вам.

Життя часто йде не за планом.

Коли справи йдуть не так, як ми, молитва може допомогти нам побачити загальну картину і втішитися Божою любов’ю. Якщо ви потребуєте розради, допомоги або керівництві, переживаєте ви, страждаєте від втрати або стикаєтеся з невпевненістю, ці молитви допоможуть вам. Ми сподіваємося, що вони вам дадуть надію.

  1. Молитви про втіху.
  2. Молитви про допомогу.
  3. Молитви після втрати.
  4. Молитви про керівництво.
  5. Молитви, коли ви стурбовані.
  6. Молитви, коли ви не знаєте, що робити.

Молитви про втіху

Небесний Батько, я відчуваю себе самотнім, побитим, сльози наповнюють мої очі, я кручуся ночами.

Слова не можуть висловити біль в моєму серці. Я відчуваю біль кожен день.

Я молюся тобі, тому, що відчайдушно потрібна допомога.

Мені потрібно знати, що Ти піклуєшся, любиш мене, будеш моїм притулком від болю. Ти замінюєш мої страждання спокоєм і будь моєю силою, коли я відчуваю себе слабким і мені важко продовжувати жити.

Допоможіть мені не боятися майбутнього, а сміливо повірити в те, що Ти все контролюєш, коли мої емоції наганяють мене вниз, і коли я в розпачі. А часи, коли я не можу говорити та не знаю, що сказати, допоможи мені «замовчати й знати, що Ти Бог».

Будь моїм утішником, моїм цілителем і принеси мені світ. В ім’я Ісуса, амінь.

Боже, допоможи мені прийняти те, що я не можу змінити. Дай мені сміливість змінити те, що я можу, і дай мені мудрість, щоб зрозуміти різницю. амінь

Молитва про допомогу

Дух творіння, Бог все,

Моє життя здається безладною, все йде не так гладко.

Щось я зробив, щось зробили зі мною, щось просто, здається, сталося.

Іноді я злюся, іноді мені соромно.

А іноді, чесно кажучи, я взагалі нічого не відчуваю.

Я міг би потребувати допомоги в ці важкі часи, я відкритий для отримання допомоги з будь-якого джерела.

Будь ласка, поставте на моєму шляху хороших людей, добрих людей.

Будь ласка, Боже, допоможи мені знайти мудрість, щоб зробити правильний вибір.

Це моє прохання до Вас. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва після втрати

Бог все творіння.

Мені зараз потрібно трохи розради. Моє серце розбивається.

Я втратила кохану людину. Моє життя здається дивною, все перевернуто.

Мої слова здаються безсилими, я втратив упевненість.

Іноді я прокидаюся і на мить відчуваю себе щасливим, що живу, але це завжди супроводжується глибоким почуттям провини за ці думки, і я знову тону.

Скорбота стала як би одним, вічним супутником.

Я молюся Вам, щоб Ви допомогли горе зробити свою роботу в мені, і коли це буде зроблено, я молюся, щоб рана втрати зажила.

Я хочу одного разу вітати ці спогади без цієї глибини болю. Вітати думки про кохану людину легкою посмішкою, з любов’ю.

Будь ласка, Боже, допоможи мені зцілитися. амінь

Молитви про керівництво

 ""

Боже, допоможи мені довірити Тобі свої рішення і майбутнє. Дозвольте мені покластися на Вас всім серцем замість того, щоб покладатися на власне недосконале розуміння. Дай мені чітке керівництво в моєму житті. Прошу Вашої допомоги направити мій шлях. Дай мені впевненість, що Твоє напрямок – завжди найкращий шлях. В ім’я Ісуса, амінь.

Бог любові – я відчуваю себе втраченим, але Твоє слово говорить, що Ти завжди будеш вести мене. Ви не залишаєте мене блукати по життю, але Ви зі мною в кожну мить кожного дня. Допоможіть мені йти Вашим шляхом, коли я відчуваю себе втомленим і розчарованим, і допоможіть мені відчути радість в житті. Можу я бути подібний до добре зрошуваного саду, який цвіте, тому що коріння міцно посаджені у Твоєї любові. Амінь.

Творець Бог, Ти створив мене і любиш мене. Мої обставини та досвід не визначають мене. Допоможіть мені зрозуміти, що я як дитина і можу Вам довіряти. Що б я не робив сьогодні, Ваш люблячий погляд звернений на мене, і Ви обіцяли піклуватися про мене. Допоможіть мені донести до Вас все в моєму житті. Коли я не впевнений, допоможи мені поглянути на Тебе. Надсилайте мене і вчіть мене тим шляхом, яким я повинен йти. Амінь.

Молитви, коли ви стурбовані

Боже, моє серце важко і сумно. Я витрачаю так багато часу на роздуми, планування і занепокоєння про своє життя. Допоможіть мені довіряти Вам, коли все здається безладним. Чи можете Ви привести мене до прийняття рішень, які допоможуть мені? Чи можете Ви направити та допомогти мені? Я прошу направити мої кроки. Амінь.

Боже, Ти де? Я так хвилююся. Я відчуваю тривогу від підошов до верхівки. Все здається таким великим, таким переважною, таким непереборним.

Будь ласка, допоможіть мені знайти спокій. Дай мені світ. Дай мені спокій, знаючи, що Ти зі мною і любиш мене.

Нехай твій світ направить моє серце і розум у Христі Ісусі. Амінь.

Боже, я не можу більше цього робити. Я не можу ставити одну ногу перед іншою. Чи можете Ти взяти на себе, зміцнити мене, дати мені мудрість і допомогти мені вижити. Допоможи мені пам’ятати, що Ти ніколи не залишиш мене. Амінь.

Молитви, коли не знаєш що робити

Господи, коли я не впевнений, що мені робити, покажи мені свої шляхи. Коли я не знаю, в який бік повернути, навчи мене і покажи. У всьому, що я роблю, я прошу Вас направляти мене. Я хочу Тобі довіряти й прошу Тебе захистити мене. В ім’я Ісуса, амінь.

Боже, відкрий мені очі, щоб побачити Тебе.

Боже, відкрий мені вуха, щоб я міг чути Тебе, коли я плачу, коли я голодний, коли мені страшно і коли я відчуваю себе побитим.

Боже, відкрий моє серце Тобі та іншим, щоб отримати допомогу, підтримку і любов.

Дай мені сил терпіти. амінь

Батько Господь, я відчуваю, що зараз над моєю головою висить мільйон тонн вантажу.

Я відчуваю себе змученим, напруженим і пригніченим, хоча щойно прокинувся.

Господи, Ти мені потрібен зараз більше, ніж будь-коли. Я більше не можу прикидатися, що можу допомогти собі сам.

Господи, допоможи мені надійно закріпитися на Тебе.

Допоможіть мені розпізнати та прийняти Вашу божественну допомогу, коли я побачу її сьогодні. Амінь.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.