(Відео) Ніколи нікого не вини! Сильна, душевна пісня – звучить як заповідь і допомагає всім!

Дуже гарна пісня - "Ніколи нікого не вини" з глибоким сенсом, душевні слова. Спробуйте зрозуміти, що вся відповідальність за ваше майбутнє життя лежить на вас.

Протягом усього життя бувають злети та падіння. Це залежить від багатьох обставин. Але ви повинні розуміти, що в тому, що з вами сталося і відбувається в цьому житті винні тільки ви. Незалежно чи це хороше, або погане, що сталося з вами. Проаналізуйте всі свої дії, згадайте як вийшло, що ви в такій ситуації опинилися і вам стане зрозуміло, що Бог і ви творець своєї долі. Звичайно від долі не втекти, але своїми діями та молитвами до Господа, можна повернути її в іншу сторону.

Спробуйте зрозуміти, що вся відповідальність за ваше майбутнє життя лежить на вас.

Ви повинні знати, що не потрібно ніколи нікого звинувачувати в тому, хто ви зараз, що трапилося з вами і як це сталося.

У твоєму горі, нещастя, нужді, хоч до якої б ти не був біді, як би не були важкі дні – ніколи нікого не вини!

Прослухайте цю чудову пісню і ви зрозумієте все. Слова пісні допоможуть вам визначитися в тій ситуації, в яку ви потрапили та зрозуміти, чому так сталося.

Пам’ятайте:

“Тому що Бог світ полюбив

Всю провину нашу взяв на Себе

І страждав за тебе, за мене

На хресті кров пролив Він, люблячи! ”

Чудові слова! Якщо щось не подобається мені, значить треба шукати причину в собі. Це точно.

Відео: пісня “Ніколи нікого не вини”

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

“Чудна пісня, вона говорить про те, що будь-яку ситуацію у своєму житті ми притягуємо самі. І тому нікого, ніколи не вини.”

“Дуже гарна пісня – Нікого ніколи не вини з глибоким сенсом душевні слова і шикарний голос. Спасибі за хорошу пісню. Береже вас Господь!”

“Прекрасна пісня, дивовижно красивий ролик. Трималася до останнього, що б не заплакати, але в кінці через Христа все ж пробило. Спасибі, зворушило душу мою.”

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.