6-ть коротких молитов – надія для вашої душі

Використовуйте ці молитви та дозвольте Святому Духу спрямовувати вас, коли ви додаєте деякі свої слова і персоналізіруете свої прохання перед Богом.

Використовуйте ці молитви та дозвольте Святому Духу спрямовувати вас, коли ви додаєте деякі свої слова і персоналізіруете свої прохання перед Богом.

Молитва про мир

Боже, моє серце наповнене хаосом і розгубленістю. Мені здається, що я тону в своїх обставинах і моє серце наповнюється страхом і розгубленістю. Мені дійсно потрібні сила і спокій, які може дати тільки Ти. Прямо зараз я звертаюся до Тебе.

В ім’я Ісуса я молюся, амінь.

Молитва за розбитих сердець

Господи, моє серце розбите, але Ти поруч. Мій дух зломлений, але Ти мій рятівник. Твоє Слово – моя надія. Це оживляє мене і втішає, особливо зараз. Моя душа втрачає свідомість, але ти – дихання життя в мені. Ти моя допомога, Той, хто підтримує мене. Я слабкий, але Ти сильний. Ти благословляєш тих, хто сумує і я вірю, що Ти поблагословив мене і мою сім’ю всім, що нам потрібно. Ти врятуєш мене від цього темного хмари відчаю, тому що ти завжди зі мною.

В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва за наполегливість

Святий Господи, дякую за благодать. Будь ласка, допоможи мені подолати перешкоди, які стоять переді мною. Дай мені сили і мудрість, щоб поглянути вгору і побачити надію, до якої я прагну у Христі.

В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва за Самоконтроль

Батько, сьогодні я прошу вибачення за всі негативні і шкідливі слова, які я сказав про себе. Я не хочу знову ображати себе таким чином. Зміни мої думки і дай мені зрозуміти, як чудово ти мене зробив. Змініть мої звички, щоб я використовував свою мову, щоб виразити надію і користь для мого життя. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про кохання як Ісус

Батько, я повинен подякувати Тобі за те, що ти подивився на мої недоліки і любив мене беззастережно. Прости мене, коли я не можу любити інших таким же чином. Дайте мені очі, щоб побачити потреби знедолених людей в моєму житті і покажи мені, як задовольнити ці потреби так, як Ти радиш.

В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про Боже керівництві

Господи, допоможи мені не покладатися на своє власне розуміння, але у всьому визнати Тебе, щоб Ти міг направляти мої слова, думки і дії.

В ім’я Ісуса, амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.