Молитви за сім’ю – за захист, силу і єдність

Батьки можуть молитися за своїх дітей з моменту їх зачаття до дорослого віку.

Рости в будинку, наповненому молитвами, – прекрасна і сильна справа. Батьки можуть молитися за своїх дітей з моменту їх зачаття до дорослого віку. Діти можуть разом зі своїми батьками навчитися молитися Господу самі. Брати та сестри можуть молитися один за одного та один за одного, вирішуючи конфлікти та ладу міцні відносини. Велика сім’я може покривати своїх близьких молитвою як в радісне, так і у важкий час року.

Сім’ї можуть молитися разом частіше, ніж безпосередньо перед вечерею, і це може бути що змінює життя досвідом, який не тільки наближає членів сім’ї до Бога, а й один до одного! Нижче ми зібрали наші улюблені молитви за сім’ю, а також уривки з Писань, які ви можете використовувати, щоб молитися за свою сім’ю.

Молитва благословення для вашої сім’ї

Дорогий Батько, крім Тебе прекрасній книзі Псалмів, глава 103 і вірш 17, Ти даєш нам цю чудову обіцянку: «Від вічності до вічності любов Господа з тими, що бояться Його, а Його праведність – з дітьми їхніх дітей». Яке краще обіцянку ми могли б отримати від Тебе в нашому житті, ніж побачити наших дітей і дітей дітей, благословлених Твоєї любов’ю і праведністю? Ми просимо Твоєї руки благословення і на нас. Благослови нас силою бути поруч з тими, кого ми любимо, і мудрістю, щоб знати, що сказати, щоб принести розраду, підбадьорення, а іноді та важку правду. Нам знадобиться Ваше терпіння, оскільки ми чекаємо Вашої досконалої волі та шляхи в житті кожного з наших близьких. Ми так вдячні, Господь Бог. Амінь.

Моліться за маму і день, щоб подавати приклад нашим дітям

 ""

«Нехай звістка Христа рясно мешкає серед вас, коли ви вчите і вмовляв один одного зі всієї мудрістю через псалми, гімни та пісні від Духа, оспівуючи Бога з подякою у своїх серцях. І що б ви не робили, словом чи ділом, робіть все в ім’я Господа Ісуса Христа, подяку вчинивши через Нього Бога Отця ». Колосян 3: 16-17

Господь, я молюся, щоб звістка Христа і Його жертви була джерелом подяки в моєму серці. Цей Його милостивий дар веде мене до щасливого життя, подаючи приклад моєї сім’ї та дітям. Що одного разу у них будуть свої власні відносини з Ісусом, і що Ти виростеш в їх серцях подяку за прийняття Ісуса як свого Спасителя. Надсилайте нас робити все в ім’я Ісуса і дякувати Тобі через Нього. Амінь.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.