Молитви про просвітління, божественне забезпеченні і удачі

Господи, хай засяє над мене Своєю відновлюючої благодаттю і дай мені здоровий і тверезий розум.

Просвіти мене молитва

Бог Примноження, саме в Тобі ми живемо, рухаємося й існуємо. Від Тебе виходить все життя і процвітає все достаток. Тому прошу Тебе захистити мене від усякої дурниці та безпечності. Дай мені мудрість і удачу, щоб я міг застосовувати здорові принципи згідно з Твоїми статутам. Допоможи мені міркувати над Твоїми заповідями, щоб я не піддався спокусі потрапити в мережі диявола. Освіти мене Своєю благодаттю, що відновлює і дай мені здоровий і тверезий розум. Амінь.

Молитва про удачу

Владика Найвищих Небес, коли згадуй моїх проступків і прости мені багато моїх злочину, якими я коли-небудь ображав Тебе. Мені потрібна Твоя могутня рука, щоб проявитися в моєму житті. Я прийняв погані рішення. Я розтратив хороші дари, які Ти мені дав, і хочу добитися більшого. Господи, пошли мені удачі, щоб у мене було більше можливостей виправити становище. Пошліть в моє життя надійних друзів і наставників, які допоможуть мені знову стати на ноги. Ви Бог, який завжди стримує Свої обіцянки. Амінь.

Молитва про божественне забезпечення

Небесний Отець, хто може пояснити Твої шляхи або зрозуміти Твою природу? Ви Бог, який не піддається ніяким поясненням. Ви несете своє провидіння у всесвіті неймовірними способами. Господь, я молю, щоб Ти вплів Себе в гобелен моєму житті. Зробіть удачу і можливість моєї сім’ї, щоб у нас були великі кошти для поширення Твого Євангелія серед всіх, з ким ми стикаємося. Амінь.

Молитва про особливі можливості

Вірний Бог, переді мною постає можливість, якої я дуже радий. Хоча я схвильований і вдячний за цю можливість, я нервую через те, що зможу реалізувати її в міру своїх можливостей. Тому я прошу, щоб Ти послав Свій Святий Дух, щоб направити та підтримати мене. Дайте мені правильні слова, щоб сказати, і удачі в починаннях. Допоможіть мені встановити контакти з потрібними людьми, щоб я міг максимально використовувати надані Вами можливості. Господи, у твоїй милості почуй мою молитву. Амінь.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.