Молитви про благословення, зцілення і силі слабким, і немічним

Боже, я дякую Тобі, дорогий Спаситель, за те, що ти виливаєш благословення за благословенням.

Молитва про благословення

О, Ісусе, мій Великий Цілитель, Ти високий і піднесений. Немає нікого подібного Тобі. Я дивлюся на Тебе і прошу Тебе дати мені зцілення і життя. Так проживу я життя у всьому її достатку. Так з’являться в мені діла Божі. Злодій прийшов красти й убивати та нищити, але дякую Тобі, Ісус, за те, що Ти прийшов дати життя з надлишком. Я дякую Тобі, дорогий Спаситель, за те, що ти виливаєш благословення за благословенням. Амінь.

Молитва про зцілення від раку

О Боже, я закликаю Твоє Ім’я, коли я стикаюся з цією жахливою хворобою. Я дякую Тобі за те, що Твоя благодать рясніє цими найглибшими водами. Я смиренно прошу Тебе покласти на мене Свою цілющу руку, тому що я в розпачі. Як віск тане перед вогнем, нехай ці пухлини кануть в Лету, і всі симптоми раку зникнуть. Я благословляю Твоє Ім’я, Господь, бо Ти щодня несеш мою ношу. Моя душа спочиває у Твоїх обіймах. Амінь.

 ""

Молитва про силу слабким і немічним

О Господи, Ти для мене Бог позбавлення! Будь ласка, виведіть мене з цієї в’язниці інвалідності до здорової та повної мобільності. Я дякую Тобі, о Боже, що Ти у Своїй доброті даєш слабким і немічним. Я прошу Тебе благословити рясним дощем зцілення. Ти ніколи не підводив мене, і я вірю у Твою любов і благодать. Я твій і ти моя. Амінь.

Молитва про зцілення

Мій Ісус, як Ти сказав нам робити, я продовжую молитися і не занепадати духом, що я, нарешті, зцілений. Я приходжу до Тебе, мій Праведний Суддя, і продовжую приходити, продовжую питати, продовжую шукати та стукати. Я приходжу до Тебе з безсоромною завзятістю за зцілення, яке Ти обіцяв. Я не відриваю очей від Тебе, дорогий Ісус, Творця і Совершенствователя моєї віри. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.