Молитви про позбавлення від хвороби і суверенну силу

Господи, Твій Святий Дух в мені і творить диво мого зцілення!

Молитва про суверенну силу

Господь, ім’я Твоєму віддаю славу за Твою правду і Твою незмінну любов. Ви знаєте, як я зараз дуже хворий, і що деякі люди навколо мене запитують: «Де тепер ваш Бог?» Що ж, Боже, я знаю, де Ти! Ви знаходитесь на небесах в суверенної влади та робите, що хочете. І Твій Святий Дух в мені, творить диво мого зцілення! Дякую Тобі за те, що ти пам’ятаєш про мене і нахилився, щоб благословити мене повним одужанням. Амінь.

Молитва про руйнування сили  хвороби

Господь, я глибоко шаную Тебе, і я приходжу до Тебе з довірою, з упевненістю, у сміливій впевненості в тому, що Ти мій притулок, Ти моя допомога і Ти мій щит від цієї біди, яка прийшла на моєму тілі. Я знаю, що Ти поблагословив тих, хто боїться Тебе. Я прошу зараз, щоб Ти зломив силу цієї хвороби та дав мені полегшення від болю і слабкості. Дякую Тобі за Твою вічну любов. Амінь.

 ""

Молитва про свободу від фізичних перешкод

Я люблю Тебе, Господь, бо Ти чуєш мене, коли я приходжу до Тебе з моїми проханнями. Ти нахиляєшся і слухаєш мене, і я буду звертатися до Тебе, поки живий. І тепер, Бог Співчуття, я прошу Тебе широко відкрити ці обмеження фізичних перешкод і звільнити мене від цих кайданів. Я був пригнічений і став інвалідом, але я дякую Тобі за те, що Ти слідкуєш за мною і навіть зараз рятує мене. Дякую Тобі, Господи. Амінь.

Молитва повстання проти хвороби

Небесний Отець, ця хвороба керувала моїм життям, і я більше не дозволю їй панувати наді мною. Тільки Ти мій Господь! Дякую Тобі за те, що я був переведений з сил темряви в Царство Боже. Я оголошую повстання проти темних сил скорботи, які стримували мене! Завдяки силі Твого Могутнього Імені, Ісус, я більше не жертва – я тепер переможець, що йде в повному здоров’ї! Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.