Молитви проти сатани, від депресії і коли обставини вище вас

Господи, допоможи мені керувати собою внутрішньо, бути пильним.

Молитва проти сатани

О, Боже, я даремно турбуюсь. Я не можу скористатися Твоїми нескінченними скарбами духовного комфорту. Допоможи мені упокоїтися у Твоїй мудрості та любові. Я знаю, що сатана хоче поглинути та знищити мою душу і намагається заманити мене в пастку нездорового способу мислення. Допоможи мені керувати собою внутрішньо, бути пильним проти його хитрощі та старанно чинити опір його планам. Допоможіть мені бути стійким і твердим в моїй вірі. Амінь.

Молитва від депресії та занепокоєння

Боже, ти такий добрий до мене. Дякую Тобі за те, що коли я під Твоєю рукою і впевнено покладаюся на Твою доброту, Ти усуваєш занепокоєння, які турбують мене. Ти передбачаєш і забезпечуєш всі мої потреби. Моє занепокоєння поглинена моїм довір’ям до Тебе. Спасибі за те, що Ви питали мою душу і витягли мене з депресії та занепокоєння. Я дякую Тобі, Святий Дух, за те, що привів мене в те місце, де складена моя душа, і я можу молитися і роздумувати про Тебе. Амінь.

 ""

Молитва коли обставини вище вас

О Боже, мій Спаситель, я відчуваю, що занурююся в сумніви та побоювання. Допоможіть мені знайти тверду опору, коли я навчуся довіряти Тобі. Будь ласка, підніми мою душу, щоб чіплятися за Тебе, і зосередити мій розум на Твоїх обіцянках. Я дякую Тобі за те, що Ти підтримуєш мене і даєш мені сили стояти твердо, коли я відчуваю себе пригніченим цими обов’язками. Коли я відчуваю, що мене розчавлюють обставини, я дякую Тобі за те, що можу звертатися до Тебе за милістю і силою. Амінь.

Молитва про позбавлення від всього, що пригнічує мене

Господь Ісус, я дякую Тобі за те, що Ти від усього, що пригнічує мене, тому що, Ти несеш за мене мою ношу і полегшує її. Ви даєте мені можливість робити те, що я завжди вважав неможливим. Спасибі, що звернули увагу на мої найнезначніші потреби або проблеми. Я дякую Тобі за те, що я Твоє дитя, і Ти не забув мене, навіть коли я відчуваю себе покинутим один

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.