Свято – 21 вересня: Різдво Богородиці. Що не роблять в цей день

Згідно з традиціями, сьогодні потрібно просити Богородицю тільки про найпотаємніші мрії.

21.09.2020 року Православною церквою відзначається один з великих свят – Різдво Пресвятої Богородиці.

Діва Марія народилася в родині праведників Анни та Іоакима. Подружжя довго не мали дітей. Однак вони свято вірили, що Господь пошле їм дитини. І сталося, що Всевишньому були почуті молитви Анни та Іоакима. Згодом на світ з’явилася дівчинка, яку назвали Марія.

 ""

Вона з дитячих років навчалась служінню Господу в Єрусалимі.

Згідно з традиціями, сьогодні потрібно просити Богородицю тільки про найпотаємніші мрії. Вона обов’язково надасть допомогу і підтримку. Ви відчуєте в серці потрібні слова і будете врятовані.

Для цього ви можете усамітнитися перед іконою Богородиці поставити свічку і помолитися. Молитися треба з вірою в серці й зі свідомістю, що все, те, що ви просите – збудеться.

Люди в цей день просять Богородицю, щоб вона допомогла в народженні дитини. Також про дарування щастя в родині, щастя і любові.

Що забороняється робити в цей день

Цей день пісний. Не можна їсти м’ясні та молочні продукти, а також яйця. Під забороною знаходиться міцні алкогольні напої.

Забороняється ділити хліб або вироби з борошна з чужими людьми. Тобто хліб, і інші борошняні продукти необхідно їсти тільки в сімейному колі, поділившись ними з усіма членами сім’ї.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.