Молитви про стабільність, захист і збереження розуму

Святий Дух, допоможи мені пам'ятати, що Твоя істина незмінна.

Молитва для збереження розуму

Дорогий Бог Втіхи, я прошу Тебе зберегти моє серце і розум від всіх хвилювань і тривог. Бережіть мій розум від вторгнення тривожних думок і побоювань. Святий Дух, будь ласка, навчи мене не ігнорувати та не пригнічувати мої побоювання і страхи нездоровим способом, а просто покладати їх до Твоїх ніг з великодушною вірою, що так само як Ти проклав дорогу через Червоне море для дітей Ізраїлю, Ти поступишся мені дорогу. Амінь.

Молитва для захисту серця

Господи, будь ласка, захисти моє серце Твоїм миром і радістю. Захисти мене від цих навал трепету, які нападають на мій розум. Святий Дух, будь ласка, навчи мене і виправ все, чого не вистачає в моєму довірі до Тебе. Благослови мене повнотою і розсудливістю, бо Ти, Господь, дав мені не духу страху, але Дух сили, любові та розумного мислення. Амінь.

 ""

Молитва про мудрість і про моїх турботах

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що я знаходжу абсолютну безпеку для своєї душі та розуму в союзі з Ісусом Христом, моїм Спасителем. Будь ласка, поділися мудрістю з моїми турботами та радій через мої турботи. Я щасливий, що в Тобі у мене непохитна позиція проти всього, що мене засмутить. Я твердо стою у Твоїй силі, щоб захистити мене. Я дякую Тобі за те, що Твій Дух підтримує мене і направляє мене. Амінь.

Молитва про стабільність

Господь, Ти моя Фортеця захисту від всієї нестабільності в моєму розумі. Дякую Тобі за те, що коли мої емоції та неспокійні думки захльостують мене, я можу бігти до Тебе. Святий Дух, допоможи мені пам’ятати, що Твоя істина незмінна, Твоє Слово непогрішно, і це моє міцну основу. Мої почуття мінливі та часто нестабільні, але в Тобі у мене є ця стабільність для мого розуму, думок, емоцій і відносин. Слава Тобі, Боже! Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.