Молитви, щоб прибрати хвилювання, про силу і спокій

Господь, я дякую Тобі за те, що Ти благословив мене Своїм Святим Духом, щоб він жив в мені.

Молитва про дар миру

Бог любові та миру, я прошу Тебе благословити мене даром душевного і серцевого. Я так вдячний за те, що світ, який Ти даєш, – це те, чого я не можу отримати ні від кого і, ні від чого у світі. Мені не потрібно боятися або турбуватися, тому що Твій спокій – моя спадщина, оскільки я привожу свою волю в гармонію з Твоєї волею. Я хвалю Тебе, бо Твій світ дає мені силу стримувати мої найсміливіші страхи. Амінь.

Молитва про глибоке хвилювання мого серця

Мій Господь і мій Учитель, я зізнаюся в глибокому хвилюванні мого серця. Мені відчайдушно потрібно душевний спокій, який може дати тільки Ти. Я дякую Тобі за те, що Ти благословив мене Своїм Святим Духом, щоб він жив в мені – Твоя присутність в мені, і Твій світ невіддільний від Твого присутності. Господь, нехай я навмисно знайду Твій світ, який долає всі конфлікти та суперечливі бажання. В ім’я Господа нашого Ісуса Христа, амінь.

 ""

Молитва про миротворчу силу

Тільки істинний Бог, якщо я відкриваю своє серце в простій вірі, можу я отримати Твій спокій. Оскільки я живу в безперервному свідомості в єдності з Тобою, дорогий Батько, підпорядковуючи свою волю Твою і живучи в повній залежності від Тебе, нехай я буду в центрі та в підставі Твоєї миротворчої сили. Я живу в вічної вдячності за те, що велика жертва Твого Сина Ісуса забезпечила справжній початок всього реального світу, привівши нас в повну згоду з Тобою. Амінь.

Молитва про Боже спокої

Боже всієї благодаті, я молю, щоб Твій спокій проник до самого коріння мого єства. Моя душа жадає спокою, умиротворення, неприступності, всепроникна і центрального спокою, яке приходить, коли я прямо з Тобою, коли я зосереджений на Тебе, і між нами нічого немає. Святий Дух, будь ласка, направ мене в це місце і докори мене в гріху, який перешкоджає цій єдності з моїм Господом. Я молюся в ім’я Ісуса, Який привів нас до правильних відносин з Тобою. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.