Молитви від страху, тривожних думок і потреби

Господь, Ти наповнюєш нас необхідної нам внутрішньою силою.

Опора на молитву мудрості Бога

Дорогий Батько, Твої шляхи вище нашого розуміння, і Твоя мудрість перевершує все, що ми розуміємо. Дозвольте нам повністю підкоритися вам, вірячи в шлях, який ви нас обрали. Можливо, ми не до кінця розуміємо наші проблеми, але ми знаємо, що у Твоїй безмежній мудрості Ви все спланували ідеально і пам’ятайте про наших інтересах. Дозвольте нам, я молю, черпати з Твоєї мудрості, щоб ми могли бачити речі з Твоєї точки зору і зміцнюватися, щоб продовжувати слідувати волі Твоєї. Амінь.

Наполегливість і світ за часів потреби в молитві

Господь, Ти наповнюєш нас необхідної нам внутрішньою силою. Твоєю силою ми можемо все винести. Довіряючи Твоєму Слову і прагнучи жити так, як Ти наказав, ми вчимося світу і задоволенню в будь-яких обставинах. Ми знаходимо задоволення незалежно від того, чи є достаток або дефіцит. Коли життя важка і ми відчуваємо фінансові потреби, навчіть нас довіряти та наполягати на ці важкі часи, дивлячись на вас в пошуках напрямки. Нехай ми відчуємо повноту Твого присутності, перебуває в нас, поки ми чекаємо, коли Ти проведеш нас через фінансові труднощі. Амінь.

 ""

Впевненість в молитві Бога

Боже мій, Ти вірний і справедливий у всьому, що робиш. Ваше Слово істинно. Ваші обіцянки непорушні. Ваша робота заслуговує на довіру. Допоможіть моєму серцю зберігати та зміцнювати ці істини, щоб я міг впевнено продовжувати свою боротьбу з силою Твоїх обіцянок і запевнень. Виведіть мене від моїх сумнівів і моєї схильності з нетерпінням брати на себе відповідальність. Не дозволяйте мені покладатися тільки на людське розуміння і здібності. Навчи мене зосереджуватися на Тебе і знаходити в Тобі повну довіру. Амінь.

Молитва від страху і тривожних думок

Всемогутній Батько, в Тобі, нашого Бога, ми знаходимо підтримку, необхідну для продовження життя. Ми збираємо сили, які нам потрібні, щоб переносити негаразди, які приносить життя. Наші власні фізичні можливості та наші мотиваційні спонукання можуть багато разів підводити нас, але Ви щиро рятуєте нас. Ви – Джерело сили, в якій ми найбільше потребуємо. Визволь моє серце від страху, знаючи, що Ти завжди зі мною. Очисть свій розум від тривожних думок, знаючи, що Ти мій Всемогутній Бог, Основна скеля і Сила мого серця. Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.