Молитви про любов, доброту в сім’ї і співчуття

Світ створюється не з гніву, злоби і заздрості, а з люблячої доброти.

Молитва про безмірної любові в моїй родині

Авва Отче, Ти сказав, що світ дізнається Твій народ по тому, як вони люблять один одного. Твій народ не від цього світу, а з Твого царства, де любов – єдина мова. Таким чином, щоб жити мирно і продуктивно, дозвольте достатку любові спалахнути в цьому будинку. Нехай це буде все, що ми знаємо, щоб ми могли тільки служити один одному, як Ти служив нам. Амінь.

Молитва про доброту в моїй родині

Ісус, наш Великий Визволитель, світ створюється не з гніву, злоби та заздрості, а з люблячої доброти. Бо Ти прийшов засудити світ не з гніву, але врятувати його з Твоєї багатої любові. Тому наслідуймо Тебе в наших сімейних відносинах. Нехай цей будинок живе люблячої добротою, уникаючи всіх форм ненависті та презирства. Допоможіть нам показувати Твій благословенний образ всі дні нашого життя, щоб ми могли жити в мирі один з одним. В ім’я Твоє дорогоцінний, амінь.

 ""

Молитва про співчуття

Господь, якщо ця сім’я хоче стати чимось на кшталт Тобі, нам потрібно навчитися співчувати. Ви не змогли б померти на хресті, якби не проявили милосердя без міри. Подаруйте нам в цей день таку ж любов у нашому домі. Допоможіть нам бути миротворцями, які не розпалюючи конфлікти, але з більшим завзяттям намагаючись нести тягарі один одного. Ти велиш нам жити, як ти жив, Господь. Амінь.

Молитва про добровільну жертву

Господь Ісус, любов не корислива, як Ти вчив нас через Свого слугу Павла. Він не записує помилок і прекрасно виражається не в силі, а в жертві. Тому я смиренно підходжу до Тебе, щоб попросити Твого ласку. Подаруйте цій родині жертовне серце, щоб ми могли знайти мир як всередині, так і за межами нашого будинку. Допоможіть нам жити жертовним життям, спустошуючи себе для Тебе та один одного. Я молюся Твоїм святим ім’ям. Амінь.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.