Молитви для відновлення нормальних стосунків у сім’ї і захисту від диявола

Господь, я молюся, щоб Ваша любов завжди об'єднувала нас, в щасливі і сумні часи.

Молитва подяки

Небесний Батько, я схиляюся перед Тобою з подякою за сімейний дар, який ти мені дав. Дякую за моїх бабусь і дідусів, батьків, братів і сестер, дядьків, тіток, племінників і племінниць. Я молюся, щоб ваша любов завжди об’єднувала нас, в щасливі та сумні часи, у хвороби та здоров’я, у втраті роботи та просуванні по службі. Допоможіть нам завжди молитися один за одного і бажати один одному успіхів у наших зусиллях. Видаліть з наших сердець хоч краплю заздрості, щоб ми могли святкувати досягнення один одного. Амінь.

Молитва, для відновлення любові в сім’ї

Батько, Боже, я прошу твоєї допомоги у відновленні любові в нашій родині. Ми розійшлися через що стоять перед нами проблем. Ми хочемо знову об’єднатися. Ваша найбільша заповідь – це любов. Ти Бог любові. Нехай твоя любов поверне нас один до одного. Допоможіть нам простити помилки один одного, як ви вже простили нас, і не записувати помилки один одного. Будемо прагнути жити в мирі з усіма. Нехай ваша любов буде нашою спільною точкою дотику. Амінь.

 ""

Молитва про єднання

Король королів, я на колінах шукаю вашої допомоги в тому, як об’єднати мою сім’ю. Всі зайняті своїм життям. Ми віддалилися один від одного. Я бажаю сімейних пут, які у нас колись були. Господи, увійди та збери нас разом. Давайте разом будемо сміятися в радісні часи та разом плакати в сумні часи. Допоможи нам бути поруч один з одним, Господь. Амінь.

Захист від диявола

Всемогутній, спасибі за мою сім’ю. Це моя система підтримки в усьому, що я роблю. Дякую за ту єдність, яка у нас є. Я молюся, щоб Ви покрили нас могутньою кров’ю Вашого Сина, щоб диявол не порушив наш світ, тому що він бродить навколо в пошуках того, кого він може поглинути. Допоможіть нам підбадьорити один одного, поділившись своїм словом, в якому є все Ваші обіцянки. Моліться про силу один одного в моменти слабкості. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.