Молитви про подолання труднощів, слухняності і гармонії

Господи, допоможіть нам зберегти мир з усіма і жити життям, яка прославляє Вас.

Молитва слухняності

Ісус Христос, навчи нас своїй слухняності, щоб ми могли бути слухняними своїм батькам і всім, незалежно від віку, класу або кар’єри. Нехай наша увага буде зосереджена на нагороді, яку ви обіцяли за слухняність. Зрозуміймо сильні та слабкі сторони кожного члена сім’ї, щоб ми могли не засуджувати їх, а підтримувати їх у всьому, що вони роблять. Допоможіть нам зберегти мир з усіма і жити життям, яка прославляє Вас. Амінь.

Молитва Гармонії

Небесний Батько, я приходжу до вас в пошуках вашої допомоги в підтримці миру і злагоди в моїй родині. Добре і приємно, коли ваш народ живе разом у світі. Диявол загрожує нашій гармонії звинуваченнями на адресу членів нашої родини, але ми заявляємо, що він готовий до поразки. Ми покриті кров’ю Ісуса Христа, і диявол не може нас знищити. Ми покладаємо наші турботи на вас як на сім’ю. Дай нам відпочити. Ми віримо вам. Амінь.

 ""

Молитва від щирого серця

Король королів, ми мучимо себе перед тобою, просячи єдності в нашій родині. Багато що відбулося, і ми віддалилися. У кожного з нас є своя думка, і прийняти будь-яке рішення стало складно. Відкрийте свої серця, щоб зрозуміти погляди один одного і прийти до спільної думки з сімейних проблем, які ми намагаємося вирішити. Прагнім жити в мирі один з одним, попри наші розбіжності. Допоможіть нам підрахувати наші благословення, а не зупинятися на своїх проблемах. Ви знаєте наші бажання і виконаєте їх по своїй волі. Амінь.

Молитва про труднощі

Чудовий Батько, ми всією сім’єю просимо вибачення за те, що завжди скаржилися, коли щось йде не так. Це образа для Вас, все, що відбувається в нашому житті, відбувається по Вашій волі. Допоможіть нам витягти уроки з наших негараздів і залишатися сильними в Вас, тому що негаразди зближують нас як сім’ю. Нехай наша єдність прославить вас. Ми дякуємо вам за те, що ви є опорою нашої з

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.