Молитви про формування сім’ї і відповідальності в ній

Господи, об'єднайте нас в любові, щоб ми могли розраховувати один на одного в будь-якій ситуації, з якою стикаємося.

Молитва про формування сім’ї

Небесний Отець, ми молимося, щоб Ти сформував з нас сім’ю, яка дотримується правильний спосіб життя, способи, які вам подобаються. Об’єднайте нас в любові, щоб ми могли розраховувати один на одного в будь-якій ситуації, з якою стикаємося. Дайте нам сили долати труднощі способами, які сприяють гармонії та миру. Нехай всі наші погляди будуть зосереджені на завершеній роботі Ісуса на хресті. Нехай все, що ми робимо, буде для Вас службою. Амінь.

Напрямна молитва

Небесний Отець, ми мучимо себе перед Тобою, просячи Твого керівництва в підтримці єдиної та щасливої родини. Нехай чоловіки люблять і розуміють своїх дружин як глав сімей. Допоможіть їм виконувати свої батьківські ролі прийнятними для Вас способами. Нехай дружини люблять, поважають і підкоряються своїм чоловікам як своїм товаришам. Допоможіть їм виконувати свої жіночі та материнські обов’язки відповідно до вимог. Дозвольте дітям коритися своїм батькам, щоб вони прожили довге життя. Ми молимося, щоб Ви не дозволили нічому порушити мир між сім’ями. Ми молимося про це в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва від сімейної проблеми

Отець Небесний, ми постаємо перед Вами, шукаючи Вашої руки допомоги в принесення миру і єдності неспокійним сім’ям. Розкажіть їм про цінності гармонії в домашніх умовах. Допоможіть батькам розв’язувати свої проблеми мирним шляхом і швидко, щоб вони могли створити безпечну і сприятливе середовище для виховання дітей. Дайте їм смирення просити вибачення, коли вони помиляються, і прощати, коли вибачаються. Дайте їм бажання завжди бути щасливими, попри проблеми в сім’ї. Амінь.

Молитва про відповідальність

Боже, ми схиляємося перед Тобою і просимо допомогти нам вирішити розкол в нашій родині. Відновіть єдність серед нас. Дайте нам смирення, щоб ставитися до всіх однаково і поважати думку кожного. Нехай кожен з нас візьме на себе відповідальність за мир з усіма, щоб уникнути образ. Допоможіть нам утриматися від пліток, це розпалює ворожнечу в сім’ї. Бережіть свої думки від бажань, щоб погані ситуації трапилися з іншими. Давайте завжди бажати один одному добра. Амінь.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.