Молитви про відновлення спілкування з дочкою у важкі часи

Господи, дякую, що подарував мені прекрасну дочку.

Молитва про успіх

Небесний Отець, діти, це ваш дар. Господи, дякую, що подарував мені прекрасну дочку. Вона – все, про що я молився, і багато іншого. Батько, я приведу її до Тебе сьогодні. Я знаю, що без тебе вона нічого не зможе зробити. Даруй їй успіх у всіх її починаннях. Підтримай мою дочку своєї праведної правицею і даруй їй прихильність її вчителів та друзів. Нехай вона візьме на себе все, що робить, у ваші руки, щоб ви змогли добитися успіху. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Терпіти страждання в молитві

Господь Ісус, Ти багато зазнав, коли був тут, на землі. Попри те, що Ви пройшли через спокуси та відкидання, Ви зберегли вірність до кінця. Я прошу Вас допомогти моїй дочці перенести страждання підлітка-християнина і залишатися вірною своєму покликанню. Допоможіть їй залишатися твердої у своїй вірі, щоб вона не піддавалася брехні ворога. Нехай вона завжди буде пам’ятати свою мету і ту, якої служить. Наповни її божественною силою, щоб вона могла бути стійкою і залишатися вірною в усьому. Це в ім’я Ісуса, я вірю і молюся, амінь.

 ""

Робіть великі справи для себе – молитва

Дорогий Бог, я хочу, щоб моя дочка зробила великі подвиги для Царства. Батьку, виконай мені бажання мого серця. Нехай вона знайде задоволення в тому, що прославляє Твоє ім’я, і нехай радості цього світу будуть перед її очима, як брудні ганчірки. Господи, я знаю, що підлітки проходять через стільки всього, що може змусити їх відхилитися від християнської віри. Але з Тобою поруч з моєю дочкою вона зможе боротися доброю боротьбою віри та служити тобі всі дні свого життя. Я молюся про це, вірячи в ім’я Вашого Сина Ісуса, амінь.

Допоможіть молитвою

Батько Бог, допоможи моїй дочці повернутися до свого першого кохання, а саме до Твого Сина, Ісуса Христа. Задоволення цього світу засліпили та змусили її відійти від своєї віри. Господи, прибери з її життя тих друзів, які дають їй нечестивий рада. Вибачте її за те, що вона залишила свою віру, і дозвольте їй глибоко відчути Вашу любов, щоб вона могла покаятися у всіх своїх гріхах і повернутися до Вас. Дай мені терпіння і навчи мене спілкуватися з нею в ці важкі часи. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!