Молитви про скромність дочки і захисту її від спокус

Ісус, допоможи моїй дочці зробити вибір, який позитивно вплине на її життя в майбутньому.

Молитва про твердість духу

Господь, ворог, заманює молодих людей, особливо підлітків, у своє царство, використовуючи речі, які здаються приємними для людського ока. Ти довірив мені цю прекрасну дочку, і я хочу подякувати Тебе, Господь. Я використовую влада, яку Ви дали мені як батькові, щоб оголосити та постановити, що моя дитина не буде замкнена в царство пітьми. Вона буде служити Тобі, мій Батько до кінця свого життя. Батько, я дякую Тобі за те, що Ти встановив стандарти в її житті, і навіть коли її вороги прийдуть як повінь, вони не переможуть її. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Її майбутня молитва

Господи, дякую Тобі за дочку. Вона благословляє мене так, як я ніколи не міг собі уявити. Ісусе, допоможи їй зробити вибір, який позитивно вплине на її життя в майбутньому. Запросіть в її життя правильних людей, які допоможуть їй приймати правильні рішення щодо її освіти, відносин і кар’єри. Нехай вона відкриє для себе унікальні дари та таланти, які Ви їй дали, і використовує їх як для Вас, а не для чоловіків. Дай нам сили та благодать, щоб добре піклуватися про неї та вести її по правильному шляху в ім’я Ісуса, амінь.

 ""

Молитва розрізнення

Батько Бог, сьогодні я возвеличував Твоє святе ім’я. Ви одягнені в велич. Ви від вічності до вічності, і ніхто не може зайняти Ваше місце. Допоможіть моїй дочці бути краще суддею у всіх ситуаціях. Покажіть їй, як розв’язувати проблеми, з якими стикаються підлітки. Святий Дух, наповни її миром, що перевершує всяке розуміння, коли щось виходить від престолу Божого, і допоможи їй дізнатися, коли щось не від Бога. Нехай вона слухається Тебе, навіть якщо в цьому немає сенсу. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва смирення

Батько Бог, я молю, щоб моя дочка пізнала Твою милість і любов. Нехай вона залишиться скромною, не дивлячись на життєві труднощі. Допоможіть їй згадати, що Ви її рятівник в ці важкі часи. Святий Дух, покажи їй, що означає бути смиренною, щоб вона могла краще ставитися до інших. Через ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.