Молитви радості і надії матері до своїх дітей

Боже, я молю, щоб Ти пройшов Своїм божественним шляхом в житті моєї дитини.

Є багато випадків, коли вам потрібно шукати молитви в надії, що ваші діти знайдуть шлях, який Бог проклав для них у дорослому житті. Ці потужні молитви за дорослих дітей – прекрасні приклади того, з якими благаннями ви можете звертатися перед Господом.

Достатність молитви про Божу благодать

Боже, я молю, щоб Ти пройшов Своїм божественним шляхом в житті моєї дитини. Ставши дорослим, він / вона натрапляти на труднощі, з якими він буде стикатися протягом усього свого життя. Я молюся, щоб в його / її випробуваннях Твоєї милості було досить для нього / неї, оскільки Твоя сила доведена до досконалості в його / її слабкості. Я з більшою радістю хвалю Тебе за його / її слабкості, щоб на нього / неї почила сила Христова. Я знаю, що Ви чуєте крики своїх людей, і що Ви будете робити добро по-своєму та у свій час. Амінь.

Молитва про всіляке

Всемогутній Батько, я дякую Тобі за те, хто ти є. Я дякую Тобі за те, що ти був з моєю дитиною з самого початку, від юності до дорослого життя. Дякую Тобі у доросле життя. Я молюся, щоб Ти продовжував бути силою життя моєї дитини. Ваше слово заявляє, що з Тобою не буде нічого неможливого, і я молюся, щоб моя дитина ніколи не жила без Тебе. Я заявляю, що Твій світ буде продовжувати світити йому / їй до кінця його / її днів. Амінь.

 ""

Молитва радості матері

Дорогоцінний Ісус, мій Спаситель, Твоє слово проголошує, що коли жінка народжує, вона сумує, тому що її час настав, але коли вона народила дитину, вона більше не згадує про страждання. Спасибі, що подарували мені дитину багато років назад. Бути матір’ю – це, крім моєї любові до Тебе, найбільша радість, яку я коли-небудь знав. Тепер, коли моя дитина готовий мати власних дітей, нехай його сім’я буде благословенна щастям, здоров’ям і процвітанням. Покажи моїй дитині, як кожному його / її дітям любити та чіплятися за Тебе. Амінь.

Молитва про здоров’я

Дорогий Бог, нехай моя дочка буде здоровою, навіть якщо її душа процвітає. Якщо вона була поранена і поранена в її душі, зцілите і перев’яжіть її рани. Дай їй міцне здоров’я, щоб вона могла сумлінно служити Тобі та залучати людей у Твоє Царство. Приберіть тривогу з її серця і допоможіть їй залишатися стабільною емоційно і розумово, щоб вона могла залишатися згідно зі своєю метою. Приберіть біль з її серця і дайте їй спокій, що перевершує всяке розуміння. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.