Молитви за сина і за прекрасні відносини з батьком

Дорогий Господь, я дякую Тобі за відносини, які у мене є з моїм земним батьком.

Батьківство – непросте завдання. Це вимагає багато важкої роботи, відданості справі та любові. Ці сильні молитви за вашого батька піднімуть перед Господом і допоможуть зміцнити та підбадьорити його власне ходіння з Христом.

Ефесянам 6: 4

Небесний Отець, зараз я ставлю свого земного батька перед Тобою і прошу Тебе бережи його. Він дотримав Твоє слово: як Батько, він не дратував мене, але виховував мене в дисципліні та зі знанням Христа. Господь, я молю, щоб знання, моральність і принципи, які Ти привів його до мене, також направляли його життя, щоб він міг наблизитися до Тебе, Амінь.

Псалом 103: 13

Дорогий Господь, я дякую Тобі за відносини, які у мене є з моїм земним батьком, і молю, щоб Ти благословив його. У твоєму слові сказано, що, як батько співчуває своїм дітям, так і Ти співчуваєш тим, хто боїться Тебе. Господь, мої стосунки з моїм батьком допомогли мені зрозуміти парадигму моїх відносин з Тобою, тому я дякую Тобі за життя мого батька і молюся, щоб Ти продовжував використовувати його, амінь.

 ""

Притчі 23:22

Благословенне ім’я Твоє, Боже! Дякую Тобі за Твоє слово, яке спрямовує мене і наставляє мене слухати мого батька, який дав мені життя, і не зневажати мою матір в старості. Я молюся, щоб я продовжував поважати свого батька за ту роль, яку Ти дав йому в моєму житті. Я не буду приймати Його як належне, тому що Твоє слово говорить мені не робити цього, амінь.

Молитва, щоб зробити справу в житті мого сина

Праведний Господь, я привожу до Тебе свого сина і прошу, щоб Ти зробив в його житті роботу. Він відвертається від нас і втягується в шкідливих і небезпечних друзів і справи. Допоможіть мені уважно і тактовно спілкуватися з ним, додаючи Твоє Слово та істину в наші розмови у відповідний час. Допоможи йому зрозуміти, що, попри проблеми, які нас розділяють, я все ще люблю його, а Ти любиш його ще більше. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.