Молитви за батька, який навчив всьому хорошому і плекав мене

Батько, я молю, щоб, коли я теж став старше, я не задовольнявся тим, де я перебуваю, але буду шукати Твоєї дисципліни, щоб я міг бути краще, ніж був раніше.

Второзаконня 1: 29-31

Чудовий радник, Ти наказав ізраїльтянам не лякайся, не боятися. В Слові також говориться, що Ти йшов перед ними, бився за них, як в Єгипті, на їхніх очах і в пустелі. Господь, Ти ніс їх, як мій батько носив мене в дитинстві, до тих пір, поки ми не досягли. Я молю, щоб Ти продовжував прикривати батька, щоб він теж не забував не боятися, амінь.

Євреїв 12: 7

О, величність, будь ласка, дайте мені батькові сили терпіти негаразди як дисципліну, я знаю, що труднощі в тому, що Ти ставишся до нього як до сина. За якого сина не карає батько? Я знаю, що Ти любиш мого батька і постійно формуєш з нього людину, якою Ти його покликав його. Батько, я молю, щоб, коли я теж став старше, я не задовольнявся тим, де я перебуваю, але буду шукати Твоєї дисципліни, щоб я міг бути краще, ніж був раніше, амінь.

 ""

Ефесянам 6: 11-18

Праведний Бог, я проголошую, що мій батько буде зі зброєю Тебе, щоб він міг протистояти планам диявола. Бо боротьба ведеться не проти плоті та крові, проти правителів, проти влади, проти сил цього темного світу і проти духовних сил зла в небесних сферах. Я заявляю, що мій батько буде озброєний, щоб встояти на своєму, тому що він буде покритий всім зброєю Тебе, Амінь.

1 Фессалонікійцям 2: 11-12

Бог Мудрості, я дякую Тобі за життя мого земного батька, тому що він навчив мене такому хорошому, що дозволило мені вижити в цьому житті. У вашому слові йдеться, що батько звертається зі своїми дітьми, підбадьорюючи, втішаючи та спонукаючи їх жити життям, гідним Бога, Хто закликає нас до Свого Царства і слави. Господь, я дякую Тобі за те, що Ти благословив мене батьком, який стримав Своє слово і позитивно вплинув на моє життя, Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.