Молитви про брак їжі і задоволенні моїх потреб

Господь Бог, спасибі за те, що дав нам достатньо грошей, щоб піти пообідати поза домом.

Зв’язує молитва часу

Батько Бог, нехай час трапези в цьому місці буде часом спілкування один з одним. Якщо є щось, що ми тримаємо один проти одного, Боже, використовуй цей час, щоб допомогти нам відкинути наші розбіжності, щоб ми могли зблизитися як сім’я. Нехай ця їжа додасть нам сили та благословить наші тіла, щоб ми могли витримати будь-які випробування, які чекають нас попереду. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Обідня молитва

Господь Бог, спасибі за те, що дав нам достатньо грошей, щоб піти пообідати поза домом. Деякі хочуть пообідати поза домом, але не можуть собі цього дозволити. Очистить ці страви, які ми замовили, кров’ю Ісуса. Поки ми їмо, вгамуєте нашу спрагу і вгамуєте голод. Господи, зроби так, щоб ми були благословенням для цього ресторану і для тих, хто не може дозволити собі їжу. В ім’я Ісуса ми молимося, амінь.

 ""

Молитва про виконання

Господь Ісус, дякую Тобі за благословення, які на нас. Ви сказали в цьому слові, що ті, хто прийдуть до вас, ніколи не будуть жадати або голодувати. Ми знаємо, що їжа, яку ми збираємося з’їсти, принесе задоволення лише на короткий час. Поки ми насолоджуємося їжею, нагадуйте нам, що ви – хліб життя, і тільки в вас ми знаходимо справжнє задоволення. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва про брак їжі

Дорогий Бог, дуже дякую за цю їжу. Я не знала, що сьогодні можу що-небудь поїсти. Їжі в цю пору року так мало, а триразове харчування в цьому будинку – справжнє диво. Але я довіряю Тобі, Господь, бо ти чиниш мої потреби відповідно до своїх славних багатств. Щоб прославилося твоє ім’я на віки віків. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.